Kataloog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Mereklapp

Vasta kuulutusele

Marine Valve Tarnija Indoneesias

Haiying asub Hiinas, Qingdaos ja on spetsialiseerunud mereklappide tarnijale. Haiying on Korea parima mereklappide tarnijana toonud oma teadmised ja kogemused maailmaturule, luues maine tipptaseme ja usaldusväärse klienditoe poolest.

Usaldusväärsed, kvaliteetsed tooted ja parim teenindus on meie pidevad ärieesmärgid ning Najin's Inc. on alati valmis vastama meie klientide igale soovile.

Haiying on laiendanud oma võimalusi tunnustatud mereklappide liidri positsioonilt ka torude ja liitmike osas. Kiiresti kasvav torude ja liitmike äri on Najin Inc. jaoks uhkuse allikas. Me püüame jätkuvalt rahuldada oma klientide vajadusi täieliku teenuste valikuga ja arendada pikaajalisi ärisuhteid.



Teenindame järgmisi tööstusharusid

Õlletehased

Nafta

Tselluloos ja paber

Mäetööstus

Toidu- ja joogitööstus

Energia

Veepuhastusjaamad

Teras



Haiyingi teadmised ja ulatuslik varu mereklappide, laevaklappide ja abitoodete osas teevad meist ideaalse partneri teie mere-, laevanduse ja avamere vajaduste rahuldamiseks. Lisaks tüübikinnituse saanud mereklapidele pakume ka klappe, mida saab rõhukatsetada ja mille tunnistajaks on klassifikatsiooniühingud



8. Topelteksentriline liblikklapp


Topelteksentriline liblikklapp

Topelteksentriline liblikklapp on klapitüüp, mida kasutatakse vedeliku voolu reguleerimiseks torustikus. See koosneb ümmargusest kettast, mille keskelt jookseb läbi võlli. Ketas paikneb torustiku suhtes risti ja pöörleb ümber võlli, et reguleerida vedeliku voolu.



Selle ventiili topelteksentriline konstruktsioon tähendab, et ketas on torustiku keskjoonest nihkes ja võlli on samuti ketta keskjoonest nihkes. Selline konfiguratsioon võimaldab kettal liikuda istmest eemale ilma selle vastu hõõrumata, mis vähendab ventiili kulumist ja parandab selle tihendusomadusi.



Topelteksentrilisi liblikklappe kasutatakse tavaliselt rakendustes, kus on vaja tihedat sulgemist, näiteks nafta- ja gaasitööstuses, veepuhastuses ja energiatootmises. Neid kasutatakse ka HVAC-süsteemides ja muudes rakendustes, kus on vaja täpset voolu reguleerimist.

Kus kasutatakse topelteksentrilist liblikklappi?



Topelteksentrilist liblikklappi kasutatakse tavaliselt erinevates tööstusharudes, näiteks keemiatööstuses, nafta- ja gaasitööstuses, veepuhastuses ja HVAC-süsteemides. Tavaliselt kasutatakse seda vedelike või gaaside voolu reguleerimiseks torustikes. Topelteksentriline konstruktsioon võimaldab voolu täpsemat reguleerimist võrreldes teist tüüpi liblikklappidega, mistõttu on see populaarne valik rakendustes, mis nõuavad täpset voolu reguleerimist. Klapi konstruktsiooni tõttu sobib see hästi ka rakendustesse, kus on vaja tihedat sulgemist, kuna konstruktsioon vähendab klapi tihenduskomponentide kulumist.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Qingdao