Kataloog

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Marine Bronze ventiilid

Vasta kuulutusele

Pronksist valatud mereklapid

Pronksist valatud mereklapid on spetsiaalselt paatides ja muudes merelaevades kasutamiseks mõeldud klappide tüüp. Marine Bronze ventiilid on valmistatud vase ja tina kombinatsioonist ja pakuvad suurepärast korrosioonikindlust, laia temperatuurivahemikku ning suurt tugevust ja vastupidavust. Seetõttu sobivad need ideaalselt kasutamiseks mitmesugustes laevarakendustes, näiteks kütuse- ja veesüsteemides, päramootorites, jahutussüsteemides ja mujal.

Erinevalt mitmetest teistest klapitüüpidest on Marine Bronze ventiilidel lame pind, mis vähendab lekete tekkimise võimalust. Tavaliselt sisaldavad need täiendavaks tihendamiseks O-rõngast ja ekstreemsetes keskkondades võib kasutada kuumtöödeldud teflonist korpuse tihendit, mis lisab stabiilsust ja kaitseb korrosiooni eest. Kuna pronksventiilid on aga pigem lamedad kui kumerad või kumerad, ei saa neid efektiivselt kasutada kõrgsurve rakendustes.


Paigaldamise poolest on merepronksventiilid suhteliselt lihtsad. Enamik ventiile on paigutatud sirgjooneliselt ja neid hoitakse kinni keermestatud poltide ja mutritega. Lisaks sellele on enamik ventiile eelnevalt kokku pandud, mis tagab lihtsa paigaldusprotsessi. Nagu traditsioonilised ventiilid, on ka Marine Bronze ventiilid käsitsi juhitavad, seega saab neid avada ja sulgeda käsitsi.


Üks suurimaid Marine Bronze ventiilide kasutamisega seotud eeliseid on nende pakutav kulude kokkuhoid. Kuna need ventiilid on konstrueeritud korrosioonikindlusele mõeldes, kestavad need tavaliselt kauem kui teised ventiilid, vähendades nende väljavahetamise sagedust. Lisaks sellele saab Marine Bronze'i ventiilide temperatuuriklassid sageli kohandada vastavalt konkreetsetele tingimustele, mille tulemuseks on tavapärasest ventiilist kuluefektiivsem lahendus.




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Qingdao