Kataloog

Supikaussi, kohandatud trükitud paberist kausid

26.06.2023 00:00

Supikaussi, kohandatud trükitud paberist kausid

Vasta kuulutusele

Kohandatud trükitud paberist kausid on valmistatud NoTree suhkruroopaberist või FSC-sertifikaadiga paberist. Samuti on need vooderdatud PLAga, mis on komposteeritav taimepõhine bioplast. Need paberist supikausid sobivad ideaalselt kõige serveerimiseks alates külmast jäätisest kuni kuuma supini. Suurendage oma brändi tuntust nende kohandatud trükitud söögikaussi abil. Vaadake ka meie paberkausse ja komposteeritavaid lusikaid!

- Kohandatud trükkimine on võimalik 2-32 oz. kaussidele

- Trükitud keskkonnasõbralike trükivärvidega suhkruroopaberile või FSC-sertifikaadiga paberile

- Minimaalne tellimus on 100 karbi (50 karbi 8 oz.)

- Trükitakse kuni 6 värviga

- Tarneaeg on 18-21 nädalat.


Valige Ecopak, kui soovite ainulaadseid kohandatud paberist supikausside lahendusi

Ecopak on teie usaldusväärne partner kõigi teie kohandatud paberist supikausside vajaduste jaoks. Tänu meie pühendumusele kvaliteedile, jätkusuutlikkusele ja kliendi rahulolule tagame, et saate tipptasemel tooteid, mis vastavad teie unikaalsetele spetsifikatsioonidele. Olenemata sellest, kas olete toitlustusettevõte või hulgimüüja, meie soodushinnad, kohandamisvõimalused ja erakordne teenindus muudavad meid ideaalseks valikuks teie pakendamisvajaduste jaoks.


Võtke meiega juba täna ühendust, et küsida hinnapakkumist, arutada oma kohandamisvajadusi või tellida näidiskomplekt. Laske meil olla teie kohandatud paberist supikausside tarnija. Üheskoos tõstame teie brändi ja avaldame positiivset mõju keskkonnale!




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Jiangxi province