Kataloog

Riistvara liitmike pakkimismasin

21.07.2023 01:00

Riistvara liitmike pakkimismasin

Vasta kuulutusele


Mööblikomplektide pakkimismasin / kruvide pakkimismasin / riistvara pakkimismasin

Riistvara liitmike pakkimismasin on täisautomaatne loendus- ja pakkimismasin, mida kasutatakse riistvara liitmike, näiteks naelte, kruvide, mutrite ja poltide pakkimiseks konteineritesse või kottidesse. Masin töötab nii, et liitmikud söödetakse punkrisse, kus need sorteeritakse ja loetakse, enne kui need pakendisse väljastatakse. Täidetud pakend on seejärel suletud ja valmis saatmiseks. Riistvaraliitmike pakkimismasina kasutamine võib suurendada tõhusust, vähendada jäätmeid ja parandada toodete pakendamise kvaliteeti.


Omadused

1. Vastavalt kruvi/spetsiaalsete osade proovile, mis on kohandatud vibratsiooniplaatidele, millel on täpne loenduskontrolli seade, et tagada iga koti täpsus ja korrektsus.

2. Pneumaatilise struktuuri vastuvõtmine, kogu masin on turvalisem, stabiilsem ja usaldusväärsem.

3. Täiustatud PLC juhtimissüsteem ja erinevad automaatsed häirekaitsefunktsioonid, mugav igapäevane hooldus ja vähendatud raiskamine.

4. Täiustatud PLC juhtimissüsteem ja mitmesugused automaatsed häirekaitsefunktsioonid, mugav igapäevane hooldus ja vähendatud raiskamine. 4see lõpetab automaatselt kogu doseerimise, täitmise, kottimise, kuupäeva trükkimise, laadimise (tühjendamise) ja loendamise protseduuri.

5. Pakendipitseri tehnoloogia ainulaadne disain, mis muudab tihendamise kenaks ja tugevaks.

6. Varustatud ketikonveieriga, seda saab käsitsi sisestada, kui vibratsiooniplaadid ei ole töökorras.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangzhou