Kataloog

HPMC plaatide liimi jaoks

27.06.2023 10:05

HPMC plaatide liimi jaoks

Vasta kuulutusele

HPMC plaadiliimi jaoks sisaldab muid lisandeid, nagu tsement, liiv ja lubjakivi, mis võivad suurendada plaadikeraamika haardumist. Plaadiliim on uus kaasaegne dekoratiivmaterjal, mida kasutatakse plaatide, pinnaplaatide, põrandaplaatide ja muude dekoratiivsete materjalide kleepimiseks. Plaadiliimil on palju erinevaid lisandeid, kuid tavaliselt lisatakse plaadiliimile tselluloosieeter-lisandeid, et parandada veepidavust, paksendavat mõju ja avatud aega.

Ehitusklassi hüdroksüpropüülmetüültselluloosi kasutatakse laialdaselt ehitusklassis. Näiteks plaatide liimimine, plaatmört.


Eelised

HPMC tselluloosil on palju omadusi, nagu paksendav, veesäilitav, dispersioon, emulgeerimine, kile moodustamine, adhesiivsus, geelistumine ja adsorptsioon. HPMC-l on hea mõju plaatide liimimisel, see võib parandada libisemisvastast, veepidavust, avanemisaega, viskoossust ja plaatide kleepuvuse tugevust. Tänu oma kõrgetele veeomadustele ei pea hüdroksüpropüülmetüültselluloosi eelnevalt leotama või niisutama plaatide ja aluspindadega, mis võib oluliselt parandada liimitugevust. Sula saab ehitada pikema aja jooksul ning ehitus on mugav ja ühtlane. See on õrn ja hea libisemisvastase toimega. HPMC, millel on paksendav, siduv, dispergeeriv, emulgeeriv, stabiilsuse PH-väärtus, kile, suspensioon, adsorptsioon, geel, pindaktiivsus, säilitab sellised omadused nagu vesi ja kaitsev kolloid.


1. Parandab veepeetusomadusi ja pikendab tööaega.

2. Parandab plaadiliimide liimitugevust.

3. Parandab vuugi paindlikkust ja deformeeritavust.

4. võib parandada plaadiliimide vajumisvastupidavust.

5. Hea liimitugevus, nii paksu kui ka õhukese, vähendatud kokkutõmbumine ja plaadid, mis ei pragune ega vaju pinge all.

6. Mört on paremini vormitav ja paindlik, mis muudab ehitamise lihtsamaks ja töö tõhusamaks.


Lisateavet leiate meie veebisaidilt.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Hebei

Asukoht
Xingtai