Kataloog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Vasta kuulutusele

Hiina ECP-töövõtjana keskendub SL Tech Hiina arenenud söekeemia, naftakeemia ja maagaasi keemiatehnoloogia, sealhulgas vesinikperoksiidi tehnoloogia, etüülatsetaadi tehase, butüülatsetaadi tehase, fikseeritud kihtide protsessi, vesinikperoksiidi tehase ja MMA-tehnoloogia pakkumisele ülemaailmsetele klientidele.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) on noor tehnoloogiaettevõte, mis on spetsialiseerunud EPC-teenuse osutamisele ning keemiatehaste impordile ja ekspordile, mille peakontor asub Hiinas (Hubei) Pilot Free Trade Zone ja kontor Wuxis. Samuti on ta Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. aktsionär, kellel on 20 000TPA metüülatsetaadi tootmisvõimsus, ja Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. aktsionär. Pühendunud diislikütuse väävlitustamisele mittevesinikuga.

Oleme pühendunud Hiina arenenud kivisöekeemia, naftakeemia ja maagaasi keemiatehnoloogiate pakkumisele välisklientidele, sh vesinikperoksiidi tehnoloogia, etüülatsetaadi tehas, butüülatsetaadi tehas, fikseeritud kihtide protsess, vesinikperoksiidi tehas.

Vahepeal on SL Tech pühendunud Hiina keemiatehnoloogia (mõned isegi maailma juhtiva tasemeni jõudmise tõttu) ja sõltuvalt oma meeskonna aastatepikkusest kogemusest keemiatehaste väliskaubanduses ka Hiina arenenud kivisöe-, naftakeemia- ja maagaasikemikaalide tehnoloogiate pakkumisele välisklientidele, sh. vesinikperoksiidi tehnoloogia, MMA tehnoloogia, süngaasi MEG tehnoloogia, PO tehnoloogia, PPC tehnoloogia, UHMWPE tehnoloogia, elektroonilise klassi lahusti tehnoloogia ja jne.




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China