Kataloog

Söe puhastuslapp

19.07.2023 00:00

Söe puhastuslapp

Vasta kuulutusele

Power Cleani süsiniku mikrokiudlapid

Meie kõrgekvaliteedilised süsinikkiust lapid on mõeldud maksimaalse puhastusvõimsuse tagamiseks ka kõige raskemate koduste mustuste puhastamiseks. Tänu ainulaadsele süsiniku- ja mikrokiudmaterjalide segule on need lapid loodud kinni pidama mustust, prahti, lekkeid ja mustust, mistõttu on need ideaalne valik igapäevasteks puhastustöödeks.

Üks meie süsiniku mikrokiudlappide erilisi omadusi on nende erakordne vastupidavus ja pikaealisus. Meie lapid on valmistatud kestma, neid saab pesta ja taaskasutada sadu kordi, mis teeb neist keskkonnasõbraliku ja kuluefektiivse valiku igasse majapidamisse. Lisaks on meie lapid saadaval hulgimüügiks, mis teeb neist suurepärase valiku ettevõtetele ja kommertspuhastusteenustele.


Meie süsinikkiust lapid on oma 350 g/m² kaaluga kõige paksemad ja imavamad turul. Mõõtmetega 16 "x16" on need ideaalse suurusega paljude puhastusülesannete jaoks, alates töölaudade ja seadmete pühkimisest kuni tolmu pühkimise ja kroomkinnituste ja valamute poleerimiseni. Tänu oma suurepärasele puhastusvõimele ja võimele kinni pidada kuni 99% bakteritest, on need lapid hädavajalikud igasse koju või ettevõttesse.

Power Clean usub, et ta pakub oma klientidele kõrgeima kvaliteediga tooteid taskukohase hinnaga. Meie süsinikkiust lapid on konkurentsivõimelise hinnaga ja pakuvad erakordset väärtust oma erakordse jõudluse eest. Nii et kui te otsite usaldusväärset puhastuslahendust oma koju või olete äriline puhastusteenindaja, kes vajab kõrgetasemelist toodet, on meie süsinikkiudlina ideaalne valik.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
jiangsu

Asukoht
suzhou