Kataloog

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Hiina Rapid Injection Molding Company

Vasta kuulutusele

Kiirpritsvalu, mida tuntakse ka kui kiiret tööriistade valmistamist või kiiret prototüüpimist, on tootmisprotsess, mida kasutatakse väikese koguse plastosade kiireks tootmiseks. Tegemist on traditsioonilise survevalu variatsiooniga, mis on laialdaselt kasutatav tootmistehnika suurte plastosade tootmiseks.



Kiire survevalu peamine eelis on selle võime kiirendada väikese mahuga detailide tootmistsüklit. See hõlmab alumiiniumist või pehmest terasest vormide kasutamist traditsioonilise survevalu puhul kasutatavate vastupidavamate ja kallimate terasvormide asemel. Neid vorme saab valmistada palju kiiremini ja odavamalt, mistõttu on kiirpritsvalu elujõuline võimalus prototüüpide ja väikeste tootmismahtude valmistamiseks.



Protsess hõlmab tavaliselt järgmisi etappe:

Projekteerimine ja prototüüpimine: Osa disainitakse arvutipõhise projekteerimise (CAD) tarkvara abil. Enne tootmise alustamist võib luua detaili prototüübi, kasutades selliseid meetodeid nagu 3D-trükk, et kontrollida disaini.



Valuvormi tootmine: Vorm valmistatakse alumiiniumist või pehmest terasest, mida võib töödelda või 3D-trükkida. See etapp on tavaliselt kiirem ja kuluefektiivsem võrreldes traditsioonilises süstevalu valmistamisel kasutatavate terasvormide tootmisega.



Süstevalu: Vorm paigaldatakse survevalu masinasse ja sulatatud plastmaterjal pritsitakse kõrge rõhu all vormiõõnsusesse. Materjal tahkestub kiiresti ja võtab vormi kuju.



Osade eemaldamine ja viimistlemine: Kui plast on tahkestunud, avatakse vorm ja osa eemaldatakse. Kõik üleliigsed materjalid või ebatäiused kärbitakse või silutakse, et saavutada soovitud lõplik välimus.



Kiirpritsivalu teenused pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes traditsiooniliste survevalu meetoditega.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Piirkond
china