Kataloog

MIE hajumise põhimõttel põhinevad katalüsaatorid

12.04.2024 16:05

MIE hajumise põhimõttel põhinevad katalüsaatorid

Vasta kuulutusele

Lisaainete laserosakeste suurusjaotus Võitja 2005

Toote kirjeldus

Winner2005A/B intelligentne täisautomaatne laserdifraktsiooniga osakeste suuruse analüsaator MIE hajutusteooriaga, et täpselt testida osakeste suuruse jaotust 0,01/0,1μm kuni 1000μm. See võtab kasutusele kahekordse laserkiire ja sisseehitatud proovi ettevalmistussüsteemi, intelligentne töö, väga lihtne kasutada insenerile, pakub täpseid ja usaldusväärseid andmeid, sisseehitatud külgne laia nurga detektor, veenduge, et saate 0,01 mikroni osakeste hajumisnurgad.

Peamised omadused

(1) Valguse tee: Võtta vastu lähenev valgus Fourier-transformatsiooni valguse tee, mõõtepiirkond laiendatud 0,01μm-1000μm.

(2) Intelligentne täisautomaatne töörežiim realiseerib ühe võtmekatse, automaatne veevarustus, ultraheli dispersioon, vee ringlusse laskmine ja äravool, nii et see mitte ainult ei vähendaks töökoormust, vaid ka paremat korratavust pärast inimtegurite vigade eemaldamist.

(3) Automaatne optilise tee joondamise süsteem,
Optiliste komponentide automaatse süsteemi nelja hübriidse samm-mootori täpsus, mikro täpsus 0.01μm, valguse tee instrument on alati parim, et kõrvaldada käsitsi valguse tee ja mured ja raskused, kuid ka suurendada katsetulemuste täpsust ja stabiilsust.
(4) Täielikult sisseehitatud proovi hajutussüsteem,
Automaatne märg hajutussüsteem, SOP realiseerib ühe võtmeoperatsiooni.
seatud mehaaniline segamine, ultraheli dispersioon ja ringluse tee ühes, See tagab osakeste ühtlase hajutamise ja jaotamise, väldib paljusid halbu nähtusi, nagu osakeste ebaühtlane jaotumine, suurte osakeste ladestumine pika välise dispergeerimissüsteemi toru tõttu, see tagab katsetulemuse representatiivsuse.

(5) Analüüsitarkvara: võtab vastu piiranguteta vaba sobitamise patenteeritud tehnoloogia, et osakeste analüüs ei oleks piiratud mis tahes funktsioonidega, peegeldab tõeliselt osakeste suuruse jaotust.

(6) Kõrge tundlikkusega fotodetektorid koguvad kõik osakeste hajutussignaalid, tagavad hea täpsuse.

(7) Väljundparameetrid: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, mis tahes väärtuse seadmine, S/V, D[3,2],D[4,3] )

Kvaliteedi tagamine

1. Vastab rangelt ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile.2. Range kontroll alates materjalide ostmisest, protsessi kontrollimisest kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini.

3. QC-osakond täidab kvaliteedikontrolli eeskirju.
4. Ainult kvalifitseeritud komponendid pannakse kokku ja kogu laserosakeste suuruse analüsaatorit tuleb enne müüki täielikult kontrollida.
5.Laserosakeste suuruse analüsaatorit töödeldakse enne tarnimist, et vältida värinatesti.

Müügijärgne teenindus
1. Pakutakse demo video CD-d. 2. Pakkuda tasuta koolitusteenust.
3. Kvaliteedi tagamise kuupäev on 1 aasta alates makse lõpetamisest, tehnoloogilist tuge pakutakse kogu eluks. Ja pärast seda kogume kulusid, kui pakume remonditarvikuid.
4. Hooldus seadmete rikke tõttu põhjustatud ebaõige käitlemise (asjakohane kulu kogutakse).
5. Pakume komponente soodsa hinnaga ja püsiva hooldusega.

Pakkimine ja tarnimine

Võitja osakeste testimise seadmed on puidust kasti pakend.

Me saadame masinat DHL, FeDex, Hiina Express, meritsi ja õhu teel.

KKK

ostu laserosakeste suuruse analüsaatori vaja teada punkte:

(1) Milliseid materjale on vaja testida?
Kui suspensioon / emulsioon, tuleb valida vedel dispersioon osakeste suuruse analüsaator ja mõned materjalid reageerivad ka veega, seega on vaja ka vedel dispersioon osakeste suuruse analüsaatorit. Üldiselt vajavad tsement, metallipulbrid ja farmatilised materjalid kuiva dispersioonimudeli osakeste suuruse analüsaatorit.


(2) Millist suurusvahemikku on vaja testida?
Praeguseks on MIE hajutamise põhjal laserosakeste suuruse analüsaatoriga võimalik testida osakeste vahemikku 0,01um-2000um.
Kui materjalide vahemik ei ole nii lai, näiteks 10um-20um, väiksemas vahemikus osakeste suuruse distributon valida tihedama vahemiku mudel on täpsem, ei ole vaja osta suure vahemiku mudelit.


(3) Mis on dispersioonimeedium?
Vedeliku mudeli puhul, et proov saaks hästi hajutada ja circualte laserosakeste suuruse analüsaatoris, peame üldiselt kasutama vett, alokoli või orgaanilist lahustit dispersioonimeediumina. kuiva dispersioonimudeli puhul kasutage lihtsalt suruõhku dispersioonimeediumina. praegusel turul on kuiva laserosakeste suuruse analüsaatori maksumus kõrgem kui vedelad dispersioonimudelid, nii et kui saab hästi testida, on vedel mudel parem.

Rohkem küsimusi, palun võtke meiega ühendust, pakume teile parima sobiva laserosakeste suuruse analüsaatori teile!

Mudeli number Võitja 2005A Võitja 2005B
Tarneaeg:
Kogus (komplektid) 1 - 2 > 2
Tarneaeg (päeva) 5 Läbirääkimisteks
Kohandamine:
Kohandatud logo (Min. tellimus 1 komplekt)
Kohandatud pakend (Min. tellimus 1 komplekt)

Ostu üksikasjad
kaitse koos

saatmine:

Võtke ühendust tarnijaga
, et pidada läbirääkimisi saatmise üksikasjade üle

Maksed:
--- Vaata üksikasju

Tagastused ja tagasimaksed

Täitmata, puuduvate või muude tooteprobleemide korral Vaata üksikasju

Tarneaeg:
Kogus(komplektid) 1 - 2 >2
Tarneaeg (päeva) 5 Läbirääkimiste pidamiseks


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Asukoht
济南市

Täiendav teave