Kataloog

Laboratooriumi märgkatsemeetod Automaatne pulbri laserosakeste suuruse analüsaator,

20.09.2023 00:00

Laboratooriumi märgkatsemeetod Automaatne pulbri laserosakeste suuruse analüsaator,

Vasta kuulutusele

Toote kirjeldus

Winner2006A/B intelligentne täisautomaatne laserdifraktsiooniga osakeste suuruse analüsaator MIE hajutusteooriaga, et täpselt testida osakeste suuruse jaotust 0,01μm kuni 1000μm. See võtab kasutusele kahekordse laserkiire ja sisseehitatud proovi ettevalmistamise süsteemi, intelligentne töö, väga lihtne kasutada insenerile, pakub täpseid ja usaldusväärseid andmeid. See võimaldab teil hästi mõista materjale, nagu abrasiivid, liimid, agrokeemia, bariit, patareid, bentoniit, borkarbiid, brutsit, mull, kaltsiit, kaltsiumkarbonaat, süsiniku, katalüsaatorid, tsement, keraamika, kemikaalid, savi, süsi, katted, korund, kosmeetika, teemantpulber, dolomiit, diatomiit, emulsioon, keskkonna, lõhkeained, ferrit, jahu, fluorestsents, fluoriit, toiduained & Joogid, toidu lisaained, grafiit, jahvatamine, tindid, kaoliin, meditsiin, metallipulber, viljalõhn, mica, jahvatamine, mineraalid, oksiidid, värvid, paber, naftakeemia, farmaatsiatooted, pigmendid, kips, plastid, polümeerid, kvarts, tulekindlad materjalid, vaigud, ränidioksiid, muldkeha, pinnase setted, tärklis, väävel, sünteetika, talk, toonerid, turmaliin, wollastonit, tseoliit, tsirkooniumsilikaat jne jne. jne. Tööstus.

Peamised omadused

(1) Unikaalne lähenev valgus Fourier Transform Light Path, paremaks sub-mikroni osakeste testimiseks, võtab vastu ortogonaalse kahekordse laserkiire patenteeritud tehnoloogia, mõõtepiirkond laiendatud 0,01/0,1μm-1000μm.

(2) Intelligentne töörežiim realiseerib ühe võtmekatse, automaatne varustamine veega, ultraheli dispersioon, vee ringlusse laskmine ja äravool, nii et see mitte ainult ei vähenda töökoormust, vaid ka paremat korratavust pärast inimtegurite vigade eemaldamist.

(3) Automaatne optilise valguse joondamise süsteem koosneb täpsest nelja faasi hübriid samm-mootorist, selle inching täpsus on jõudnud mikroni tasemele, et valguse tee oleks alati heas seisukorras.

(4) vedel proovi dispersioon/ettevalmistussüsteem: Suur võimsusega tsirkuleeriv pump ja torujuhtme optimeerimine, mis takistab tõhusalt suurte osakeste sette teket, on täielikult sisseehitatud mehaanilise segamise, ultraheli dispersiooni ja ringluse tee ühes.

(5) Tarkvara tugi: Algne patendi piiramatu vaba sobitamise tehnoloogia muudab osakeste analüüsi mitte piiratud funktsioonidega, tõeliselt peegeldab osakeste jaotust.

(6) Väljundparameetrid: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, määrata mis tahes väärtus, S/V, D[3,2], D[4,3] )

Rakendus

Winner2006A / B kasutatakse laialdaselt tsemendi, keraamika, meditsiini, dopingu, värvainete, polstrite, keemiatoodete, katalüsaatori, jootmise, tolmu, lisaainete, pestitsiidide, lõhkeainete, grafiidi, valgustundliku materjali, kütuse, metallide ja mittemetallide pulbri, kaltsiumkarbonaadi, kaoliini ja muude pulbriliste materjalide jaoks.

Ettevõtte profiil

Jinan Winner Particle Instrument Co., Ltd. on spetsialiseerunud osakeste suuruse analüsaatorile rohkem kui 30 aastat, kuna me võtame riikliku teadusprojekti osakeste suuruse analüsaatori arendamise 1985. aastal. Me oleme esimene tootja, kes toodab nanoosakeste suuruse analüsaatorit Hiinas. Meie osakeste suuruse analüsaator võimaldab teil mõista materjale hästi ning säästa oma aega ja kulusid. Usaldusväärsed andmed võimaldavad teadlastel, teadlastel ja inseneridel arendada koostisosi ja protsesse kindlalt. Meie tooted suunavad teadusuuringuid ja tootearendust, haldavad ja kontrollivad tootmiskvaliteeti ning optimeerivad toodangut. Praeguseks on meil Laser Particle size analyzer, Image particle size analyzer, Spray particle size analyzer, particles counter ja nano-particle size analyzer ja nii edasi. Oleme pühendunud, et pakkuda teile parimat osakeste suuruse analüüsi lahendust. Teie rahulolu on meie igavene eesmärk!

 

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave