Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laserosakeste suuruse analüsaator pulbri testimiseks

Vasta kuulutusele

Võitja 3003 Standard

Toote kirjeldus

Winner3003 on universaalne kuiva dispersiooni laserosakeste suuruse analüsaator, mis võtab vastu MIE hajutamise põhimõtte, kasutades teaduslikku struktuuri disaini ja uue põlvkonna dispersiooniseadet, dispersiooniefekt on parem kui sarnastel seadmetel.
Kasutades teoreetilise alusena MIE hajumise teooriat, lähendades Fourier'i transformeeritud optilist teed ning kõrge stabiilsuse ja He-Ne laseri kõrge tundlikkusega fotodetektorite ringiga tagab katsetulemuste korratavuse ja täpsuse.
See toode kasutab dispergeeriva vahendina õhku, turbulentse dispersiooni põhimõtte kasutamine, suure täpsusega toiteseadme ja patendi pulbri sissepritsepumpadega, No-Oil vaikse õhuallikaga, tagab, et proov on põhjalikult dispergeeritud. Seda kohaldatakse mis tahes pulbrilise materjali suhtes, eriti hea materjalide puhul, mis tekivad keemilise reaktsiooni vees või kuju muutumisel vedelikus. See on sama täpsus ja korratavus võrreldes märgmeetodiga.

Üksikasjad Pildid


Winner3003 on universaalne kuiva dispersiooni laserosakeste suuruse analüsaator, mis võtab vastu MIE hajutamise põhimõtte, kasutades teaduslikku konstruktsiooni disaini ja uue põlvkonna dispersiooniseadet, dispersiooniefekt on parem kui sarnastel seadmetel. Kasutades teoreetilise alusena MIE hajumise teooriat, lähendades Fourier'i transformeeritud optilist teed ning kõrge stabiilsuse ja He-Ne laseriga suure tundlikkusega fotodetektorite rõnga abil tagab katsetulemuste korratavuse ja täpsuse. See toode kasutab dispergeeriva vahendina õhku, turbulentse dispersiooniprintsiibi kasutamine, suure täpsusega söötmisseadmete ja patendi pulberinjektsioonipumpade, No-Oil vaikse õhuallika abil, tagab, et proov on põhjalikult dispergeeritud. Seda kohaldatakse mis tahes pulbrilise materjali suhtes, eriti hea materjalide puhul, mis tekivad keemilise reaktsiooni vees või kuju muutumisel vedelikus. See on sama täpsus ja korratavus võrreldes märgmeetodiga.

Peamised omadused:


(1) Optilise tee ja tuvastussüsteemi ainulaadne patenteeritud tehnoloogia, mis parandab oluliselt katsete eraldusvõimet. Lähenev Fourier-transformatsiooni optilise tee patenteeritud tehnoloogia ületab hajumisnurga objektiivi apertuuri piirangu, laiendab piiratud ruumis testimise ulatust ja lisab rohkem sekundaarseid integreeritud fotodetektoreid, mis võivad tõhusalt koguda hajutatud valgust kõigist nurkadest vastavas testivahemikus, veenduda, et testimise täpsus ja usaldusväärsus on kogu vahemikus.

(2) Teaduslik ja automaatne kuivdispersioonisüsteem Turbulentsuse hajutamise patenteeritud tehnoloogia ja normaalne löögi lõikamise efekt muudavad osakeste piisava hajutamise, hajutamise tuumikosa, mis kasutab kuluvat keraamikat, mitte ainult ei paranda hajutussüsteemi tööiga, vaid tagab täpsema ja stabiilsema katsetulemuse.

(3) Intelligentne operatsioonisüsteem realiseerib ühe võtmekatse Lihtsalt vaja panna proovi, tolmu kogumine, õhuvarustus, söötmine ja muud on kõik automaatsed. See vähendab ainult töökoormust, kuid kõrvaldab inimtegurite põhjustatud vead, parandab veelgi katsete täpsust ja katsetulemuste autentsust.

(4) Tarkvara tugi Ainulaadne piiranguteta vaba sobitamise tehnoloogia muudab osakeste analüüsi mitte piiratud funktsioonidega, peegeldab tõeliselt osakeste jaotust, tagab katsetulemuse täpsuse.

Laserosakeste suuruse analüsaatori rakendusala

Winner3003 kuiv laserosakeste suuruse analüsaator, mida kasutatakse tsemendi, keraamika, ravimite, värvainete, pigmentide, täiteainete, keemiatoodete, katalüsaatorite, söetolmu, lisaainete, pestitsiidide, lõhkeainete, grafiidi, fotograafiliste materjalide, kütuse, metalli ja mittemetallide pulbri, karboniseeritud kaltsiumi, kaoliini ja muude pulbritööstuses, eriti materjalide puhul, mis toimub keemiline reaktsioon, kuju muutus ja kaotus vedelikus, nagu ravimid, magnetilised materjalid ja suhteliselt laia jaotusega ja suuremate osakeste pulbrid, on rohkem unikaalne kohaldatavus ja praktilisus.

Spetsifikatsioon

1. Vastab rangelt ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile,

2. Range kontroll alates materjalide ostmisest, protsessi kontrollimisest kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini,
3. QC osakond täidab kvaliteedikontrolli eeskirju,
4. Ainult kvalifitseeritud komponendid pannakse kokku ja kogu laserosakeste suuruse analüsaatorit tuleb enne müüki täielikult kontrollida.
5, Laserosakeste suuruse analüsaatorit töödeldakse enne tarnimist, et vältida -shake test.

Müügijärgne teenindus

1. Saadame oma tehniku paigaldama laserosakeste suuruse analüsaatorit, kui klient vajab seda. (Pakutakse ka operatsiooni demo video CD-d.) 2. Pakume tasuta koolitusteenust.
3. Kvaliteedi tagamise kuupäev on 1 aasta alates makse lõpetamisest, tehnoloogia tugi kogu elus. Ja pärast seda kogume kulusid, kui pakume remonditarvikuid.
4. Hooldus seadmete rikke tõttu põhjustatud ebaõige käitlemise (asjakohased kulud kogutakse).
5. Pakume komponente soodsa hinnaga ja püsiva hooldusega.



kKK


Ostu laserosakeste suuruse analüsaator peab teadma punkte:

(1) Milliseid materjale on vaja testida?
Kui suspensioon/emulsioon, tuleb valida vedel dispersioonosakeste suuruse analüsaator ja mõned materjalid reageerivad ka veega, seega on vaja ka vedel dispersioonosakeste suuruse analüsaatorit. Üldiselt vajavad tsement, metallipulbrid ja farmaatsiatooted kuiva dispersioonimudeli osakeste suuruse analüsaatorit.

(2) Millist suurusvahemikku on vaja testida?
Praeguseks on MIE hajutamise põhjal laserosakeste suuruse analüsaatoriga võimalik testida osakeste vahemikku 0,01um-2000um.
Kui materjalide vahemik ei ole nii lai, näiteks 10um-20um, väiksemas vahemikus osakeste suuruse distributsiooni valimine on täpsem, ei ole vaja osta suure vahemiku mudelit.


(3) Mis on dispersioonikeskkond?
Vedeliku mudeli puhul, et proovi saab hajutada hästi ja circualte laserosakeste suuruse analüsaatoris, peame üldiselt kasutama vett, alokoli või orgaanilist lahustit dispersioonikeskkonnana. kuiva dispersioonimudeli puhul kasutage lihtsalt suruõhku dispersioonikeskkonnana. praegusel turul on kuiva laserosakeste suuruse analüsaatori maksumus kõrgem kui vedelad dispersioonimudelid, nii et kui saab hästi testida, on vedel mudel parem.


Rohkem küsimusi, palun võtke meiega ühendust, pakume teile parima sobiva laserosakeste suuruse analüsaatori teile!


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave