Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automaatne laserosakeste suuruse analüsaator

Vasta kuulutusele

Partikelanalüüsi võitja 3008

Toote kirjeldus

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B on intelligentne kuiv laserosakeste suuruse analüsaator, käsitsi ja täisautomaatselt töötav mudel. MIE hajutamispõhimõte kui põhiline, konvergeeriva valguse Fourier-transformatsiooni valguse tee, väga stabiilne He-Ne laser ja kõrge tundlikkusega rõngasfotoelektriline detektor, tagavad hea korratavuse ja täpsuse.
See kasutab dispergatsioonikeskkonnana õhku ja kasutab turbulentse dispergatsiooni põhimõtet koos suure täpsusega toiteseadme, patendipulbri pihustuspumba ja õlivaba vaikse gaasi allikaga, mis tagab proovide täieliku dispergatsiooni. See sobib mis tahes kuiva pulbri materjalidele, eriti pulbrile, mis reageerib keemiliselt veega või muudab oma kuju vedelikus. Võrreldes märja laserosakeste suuruse analüsaatoriga on see sama täpne ja korratav.

Peamised omadused


(1) Täiustatud testimise optiline tee.
Lähenev valgus Fourier-transformatsioonivalguse patenteeritud tehnoloogia, muudab hajutava valguse, mis ei ole piiratud objektiivi avaga. Kasutage peamist detektorit ja suure nurga lisadetektorit, mis koguvad tõhusalt kõik hajutava valguse nurgad katsepiirkonnas, tagavad hea katsetamise täpsuse ja usaldusväärsuse kogu vahemikus.

(2) Teaduslik hajutussüsteem
Turbulentsed hajutussüsteemid patenteeritud tehnoloogia ja normaalne löögilõikusefekt, teevad osakestest piisava hajutamise, võtavad vastu kuluvat keraamikat, mis parandavad hajutussüsteemi tööiga.

(3) Inimese põhinev töörežiim Käsitsi ja täisautomaatne, lihtne valida.

(4) Kõrge täpsusega automaatne optilise tee kalibreerimissüsteem
See koosneb täpsest nelja faasi hübriid samm-mootorist, selle inching täpsus on jõudnud mikroni tasemele, nii et valguse tee on alati heas seisukorras.

(5) Intelligentne andmete analüüs-võitja unikaalne tarkvara toetus
Analüüsitarkvara kogub suure hulga osakeste teavet suure kiirusega ja pöördvõrdeline osakeste jaotus piiranguteta vaba sobitamise tehnoloogia abil, seejärel intelligentne statistika ja katseandmete analüüs, tagab väljundi täpsuse ja korratavuse.

(6) Tulemused ei näita mitte ainult osakeste jaotust, kumulatiivse väärtuse kõverat ja tüüpilisi osakeste suurusi (D10, D50, D90.), vaid toetavad ka kasutaja poolt määratletud analüüsitulemust, näiteks mis tahes funktsioone osakeste läbimõõtu D0 kuni D100, kumulatiivset protsenti (suurem või väiksem kui teatud osakeste läbimõõt).

(7) Kasutajad saavad kujundada katsearuande väljund- ja kuvamisvorme vastavalt tööstuse nõuetele.

Rakendus


Osakeste suuruse analüsaatorit kasutatakse laialdaselt tsemendi, keraamika, meditsiini, uimastite, värvide, polstrite, keemiatoodete, katalüsaatori, paagutamise, tolmu, lisaainete, pestitsiidide, lõhkeainete, grafiidi, valgustundliku materjali, kütuse, metalli ja mittemetallide pulbri, kaltsiumkarbonaadi, kaoliini ja muude pulbriliste materjalide jaoks.

Kvaliteedi tagamine

1. Range vastavus ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile. 2. Range kontroll alates materjalide ostmisest, protsessi kontrollimisest kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini. 3. QC osakond täidab kvaliteedikontrolli eeskirju.
4. Ainult kvalifitseeritud komponendid pannakse kokku ja kogu laserosakeste suuruse analüsaatorit tuleb enne müüki täielikult kontrollida.
5.Laseriosakeste suuruse analüsaatorit töödeldakse enne tarnimist, et vältida värinatesti.



Müügijärgne teenindus

1.Operatsiooni demo video CD pakutakse. 2. Pakkuda tasuta koolitusteenust.
3. Kvaliteedi tagamise kuupäev on 1 aasta alates makse lõpetamisest, tehnoloogilist tuge pakutakse kogu eluks. Ja pärast seda kogume kulusid, kui pakkuda remonditarvikuid.
4. Hooldus seadmete ebaõigest käitlemisest põhjustatud rikke korral (kogutakse vastavad kulud).
5. Pakume komponente soodsa hinnaga ja püsiva hooldusega.

KKK


Ostu laserosakeste suuruse analüsaatori vaja teada punkte:

(1) Milliseid materjale on vaja testida?
Kui suspensioon/emulsioon, tuleb valida vedel dispersiooni osakeste suuruse analüsaator ja mõned materjalid reageerivad ka veega, seega on vaja ka vedel dispersiooni osakeste suuruse analüsaatorit. Üldiselt vajavad tsement, metallipulbrid ja farmaatsiatooted kuiva dispersioonimudeli osakeste suuruse analüsaatorit.

(2) Millist suurusvahemikku on vaja testida?
Praeguseks on MIE hajutamise põhjal laserosakeste suuruse analüsaatoriga võimalik testida osakeste vahemikku 0,01um-2000um.
Kui materjalide vahemik ei ole nii lai, näiteks 10um-20um, väiksemas vahemikus osakeste suuruse distributsiooni valimine on täpsem, ei ole vaja osta suure vahemiku mudelit.


(3) Mis on dispersioonikeskkond?
Vedeliku mudeli puhul, et proovi saab hajutada hästi ja circualte laserosakeste suuruse analüsaatoris, peame üldiselt kasutama vett, alokoli või orgaanilist lahustit dispersioonikeskkonnana. kuiva dispersioonimudeli puhul kasutage lihtsalt suruõhku dispersioonikeskkonnana. praegusel turul on kuiva laserosakeste suuruse analüsaatori maksumus kõrgem kui vedelad dispersioonimudelid, nii et kui saab hästi testida, on vedel mudel parem.


Rohkem küsimusi, palun võtke meiega ühendust, pakume teile parima sobiva laserosakeste suuruse analüsaatori teile!


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave