Kataloog

Märg ja kuiv osakeste suuruse jaotuse analüsaator

29.05.2024 02:00

Märg ja kuiv osakeste suuruse jaotuse analüsaator

Vasta kuulutusele

Võitja 2309 MIE hajumise põhimõte

Mudeli nr. Winner 2309A, Winner 2309B
Tarne: Kogus (komplekt) 1 - 2 > 2 Tarne (päeva) 5
Kohandatud logo (min. tellimus 1 komplekt) Kohandatud pakend (min. tellimus 1 komplekt)

Ostu üksikasjad

Kohaletoimetamise garantii: Võtke ühendust tarnijaga, et pidada läbirääkimisi tarne üksikasjade üle Nautige õigeaegse tarne garantiid

Maksmine: Nautige krüpteeritud ja turvalist makset Vaata üksikasju Tagastamine ja tagastamine Saate toote kätte. Teil on õigus saada raha tagasi 30 päeva jooksul pärast toote kättesaamist. Näita üksikasju Pakendi kirjeldus Laserosakeste sizer on pakitud vineerist kasti. Sadam Qingdao/Hongkong Kättesaadavus 500 komplekti/kuu.

Toote kirjeldus: Winner2309 on intelligentne, täisautomaatne laserosakeste sizer.

Winner2309 on intelligentne, täisautomaatne laserosakeste sizer, mis kasutab MIE hajutamispõhimõtet ja on integreeritud mudel märg- ja kuivdispersioonisüsteemist. Winner2309 on valikuks kvaliteedikontrolliosakondadele ja teadusasutustele, kus kasutatakse mitmesuguseid osakeste tüüpe ja osakeste suuruse jaotust.

 

Kõige olulisemad omadused

(1) Märg ja kuiv eraldus- ja dispersiooniseadme
Seade integreerib märg- ja kuivdispersioonikatsed, lahendab edukalt märg- ja kuivtehnoloogia integreerimise probleemi ja realiseerib ühe klahviga lülitamise.

(2) Intelligentne täisautomaatne operatsioonisüsteem, käsitsi juhtimine, vaba valik.
Valige automaatne režiim, lihtne õppida ja toetada ühe nupuvajutuse kasutamist.

(3) Optilise tee süsteemi patenteeritud tehnoloogia
kontsentratsiooni Fourier transform optilise tee süsteem, nii et hajutatud valgus ei ole piiratud objektiivi avaga, kahe laseriga ortogonaalne valgus koos abistava pooljuhtlaseriga, et võimendada hajumisnurka 45 kraadist kuni 135 kraadini, laiendades mõõteulatust.

(4) Täielikult automaatne optilise tee joondamine,
, koosneb täpsetest nelja faasi hübriid samm-mootoritest, mille kriipsutamise täpsus ulatub mikroni vahemikku, optilise tee optimeerimiseks ja katse täpsuse ja stabiilsuse tagamiseks.

(5) Sisseehitatud täielik proovi hajutussüsteem.
Mehaanilise segamise, ultraheli-dispersiooni ja ringluse tee integreerimine tagab osakeste ühtlase dispersiooni ja jaotumise ning väldib selliseid soovimatuid nähtusi nagu osakeste ebaühtlane jaotumine ja(6) Seadme tarkvara tagab osakeste ühtlase dispersiooni ja jaotumise ning väldib soovimatuid nähtusi, nagu osakeste ebaühtlane jaotumine ja osakeste liigne sadestumine, mis on tingitud dispersioonisüsteemi liiga pikast välistorust, mis tagab katsetulemuste representatiivsuse.

(6) Seadme tarkvara
Ainulaadne vaba reguleerimise tehnoloogia kogub dispersiooniandmeid mõõtmisprotsessi ajal, nii et osakeste analüüs ei ole piiratud ühegi funktsiooniga ja kajastab osakeste jaotust tõeselt.

Rakendusvaldkonnad

Winner2309 kasutatakse laialdaselt tsemendi, keraamika, ravimite, emulsioonide, värvide, värvainete, pigmentide, täiteainete, kemikaalide, katalüsaatorite, puurimissulami, abrasiivide, määrdeainete, kivisöe, setete, tolmude, rakkude, bakterite, toidu lisaainete, pestitsiidide, grafiidi, fotomaterjalide, kütuste, tintide, metalliliste ja mittemetalliliste pulbrite, kaltsiumkarbonaadi, kaoliini, kivisöesulami ja muude pulbriliste materjalide puhul.

Kvaliteedi garantii

1.1. Range vastavus ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile 2. Range kontroll alates materjali ostmisest kuni protsessi kontrollimise ja lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini 3. QC osakond rakendab kvaliteedikontrolli eeskirju
4. ainult kvalifitseeritud osi võib kokku panna ja laserosakeste suuruse analüsaator peab olema enne müüki täielikult testitud
5. Laserosakeste suuruse analüsaatorit testitakse vibratsioonikindluse suhtes enne tehasest väljumist.

Teenindus pärast müüki

1.1. Pakume video tutvustus-CD-d. 2.Pakume tasuta koolitusteenust.
3. 2. Kvaliteedigarantii on 1 aasta pärast makse laekumist ja tehniline tugi on tagatud kogu eluaeg. Pärast seda maksame remondiosade maksumuse, kui need on ette nähtud.
4. Ebaõige käitamise tõttu põhjustatud remonditööd maksustatakse vastavalt.
5. Pakume komponente soodsate hindadega ja pikaajalist hooldust.

 

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave