Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Väike lauaarvuti laserdifraktsiooniga osakeste suuruse analüsaator laboriseadmete jaoks

Vasta kuulutusele

Rahvusvaheline standard 13320 Võitja 319

Tootekirjeldus

Winner 319 on spetsiaalselt projekteeritud ja välja töötatud töölaua seade osakeste suuruse analüüsiks pihustuslaseriga tilkade suuruse kontrollimiseks. Seade kasutab Fraunhoferi difraktsiooniprintsiipi ja suure võimsusega laseri paralleelset optilist teed, mis vastab tilgakatsete nõuetele. Kontrollimisvalikut saab kohandada vastavalt kliendi vajadustele.

Peamised omadused

1、Eksklusiivne patenteeritud tehnoloogia
Esinduslik paralleelne optiline kontrolltehnoloogia ja spektraalvõimendustehnoloogia võimaldavad suure ulatuse laiendamist piiratud ruumis. Lisaks sellele on lisatud mitu täiendavat integreeritud fotodetektorit, mis suudavad tõhusalt koguda hajutatud valgust kõikidest nurkadest kontrollipiirkonnas, saavutades kontrolli täpsuse ja usaldusväärsuse kogu kontrollivahemiku ulatuses.

2、Kujulik õhuvoolukaitseseade
Õhuvoolukaitseseadme abil saab objektiivi tõhusalt kaitsta ja vältida objektiivi saastumist vedelikupisaratega kontrolliprotsessi ajal.

3、Jagatud struktuur
Jagatud struktuur ja reguleeritav katsepiirkond vastavad pritsmekatse nõuetele kõikides tingimustes, kusjuures mõõtmine on kontaktivaba, häireteta ja muude omadustega. 4、Stabiilne automaatne optiline joondussüsteem, mis välistab udususest põhjustatud reguleerimise.

Raskus
Valguse tee liigub ja valguse tee joondussüsteemi saab korrigeerida ühe nupuga.

5、Monitoorse jaotuse mudelid
Saate vabalt valida standardmudeli, RR-jaotuse ja lognormaalse jaotuse.
Mahujaotust ja arvjaotust saab vabalt teisendada.


Rakendused

Winner319 saab kasutada tuletõrje, metsa, pestitsiidide pihustuskatsete, ravimite pihusti tilkade katsete, õhusõidukite mootori, pihustusgranuleerimise, pihustusdüüside uurimise, mis tahes aerosoolide jne puhul.

Meie eesmärk on pakkuda ülikvaliteetset ja konkurentsivõimelise hinnaga laserosakeste suuruse analüsaatorit klientidele kogu maailmas!
Meil on rohkem kui 10 esimest osakeste suuruse analüsaatori tehnoloogiat Hiinas!

Kvaliteedi tagamine

1. Järgime rangelt ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemi.2. Range kontroll alates materjalide ostmisest, protsessi kontrollimisest kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini.3qC osakond teostab kvaliteedikontrolli eeskirju.
4. Ainult kvalifitseeritud komponendid on kokku pandud ja kogu laserosakeste suuruse analüsaator peab olema täielikult kontrollitud enne müüki.
5.Laserosakeste suuruse analüsaatorit töödeldakse, et vältida raputuskatset enne tarnimist.

Müügijärgne teenindus

1.Pakutakse operatsiooni demo video CD-d. 2. pakkuda tasuta koolitusteenust.
3. Kvaliteedi tagamise kuupäev on 1 aasta pärast makse lõpetamist, tehnoloogiatoetust pakutakse kogu eluks. Ja pärast seda kogume kulusid, kui pakume remonditarvikuid.
4. Hooldus seadmete ebaõigest käitlemisest põhjustatud rikke korral (vastavad kulud kogutakse).
5. Pakume komponente soodsa hinnaga ja kestva hooldusega.

 

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave