Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Meditsiiniline udude ja gaasiliste osakeste suuruse analüsaator kosmeetika- ja suitsutööstusele, Winner 311xp

Vasta kuulutusele

Toote kirjeldus: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer on mõeldud ja välja töötatud väikeste pihustite tilkade suuruse jaotuse testimiseks. See sobib eriti hästi meditsiiniliste nebulisaatorite, nebuliseeritud ravimite, mitmesuguste aerosoolide, pihustite ja muude väikeste pihustite jaoks ning vastab eriti hästi riikliku farmakopöa nõuetele inhalatsiooniaerosoolide, pihustite, pulbriliste pihustite jne osakeste suuruse kontrollimiseks.

Toote üksikasjad

Winner311XP pingilaserosakeste mõõtur on spetsiaalselt kavandatud ja välja töötatud väikeste pihustusseadmete tilkade suuruse jaotuse testimiseks. See sobib eriti hästi meditsiiniliste nebulisaatorite, nebuliseerivate ravimite, erinevate aerosoolide, pihustite ja muude väikeste pihustusseadmete jaoks ning on eriti sobiv riikliku farmakopöa nõuete täitmiseks inhalatsiooniaerosoolide, pihustite, pulbriliste pihustite jne osakeste suuruse kontrollimiseks.
Peamised omadused

(1) Ainulaadne patenteeritud optilise tee tehnoloogia Põhineb lasersirutuse põhimõttel, seade kasutab ühe kiire paralleelset optilist teed ning topeltläätse ja topeltmassiivi detektorite tehnoloogiat, et tagada eri nurkade hajutatud valguse suur kogumine, mis laiendab mõõtmispiiri ja parandab seadme lahutusvõimet.

(2) Ainulaadne õhuvoolu kaitseseade Õhuvoolu kaitsesüsteem võib tõhusalt kaitsta läätse, vältides läätse saastumist tilkadega testimise ajal ja pikendades seadme kasutusiga.

(3) Pihustusega käivitatav osakeste suuruse test, kohene test, kohesed andmed.

(4) On kolm tarkvara jaotusrežiimi: vaba jaotus, R-R jaotus ja logaritmiline jaotus, mis võivad vastata erinevate tööstusharude osakeste suuruse testimise vajadustele.

(5) Piiranguteta vaba reguleerimise patenteeritud tarkvara analüüsitehnoloogia kasutamine, osakeste suuruse jaotuse tõene peegeldus.

(6) Toote kontrollimine on väga sihipärane: Pingilaseriga pihustusosakeste mõõtur on spetsiaalselt kavandatud vastama inhalatsiooniaerosoolide, pihustite ja pulbriliste aerosoolide osakeste suuruse nõuetele riiklikus farmakopöas. Katsetamisel integreerib see erinevaid Winner Particle Company patenteeritud tehnoloogiaid, mis on parim valik väikeste pihustusosakeste suuruse testimiseks.


1.1 Vastab rangelt ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile, 2. Rangelt kontrollib materjali ostmisest kuni protsessi kontrollimiseni kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini.
3) Kvaliteedikontrolliosakond teostab kvaliteedikontrolli eeskirju.
4, Ainult kvalifitseeritud osi võib kokku panna, laserosakeste suuruse analüsaatori koost peab olema enne müüki täielikult kontrollitud.
5、Laserosakeste suuruse analüsaator teeb enne tehasest väljumist raputusvastase testi.

|1 Komplekt / komplekt (minimaalne tellimiskogus) Mudel Winner311XP Saadavus: Kogus (komplekt) 1 - 2 > 2 Saadavus (päeva) 5 Läbirääkimisteks Kohandamine: Kohandatud logo (minimaalne tellimiskogus 1 komplekt) Kohandatud pakend (minimaalne tellimiskogus 1 komplekt) Ostuandmed Tarne garantii: Makseviisid: --- Krüpteerimise turvalisus on saadaval. Vaata makse üksikasju Tagastused ja tagasimaksed Teil on õigus saada raha tagasi 30 päeva jooksul pärast toote kättesaamist. Vaata üksikasju Lisateabe saamiseks, sealhulgas hinnakujundus, kohandamine ja saatmine, võtke palun ühendust: Pakendi kirjeldus Laser Particle Sizer on pakitud vineerist kasti. Sadam Qingdao / Hong Kong Saadavus 500 komplekti / kuu.


Müügijärgne teenindus


1.1 Kui kliendid vajavad, saadame tehnikud, et paigaldada laserosakeste suuruse analüsaator kodus (samal ajal pakkuda operatsiooni tutvustavat videoketta). 2. pakume tasuta koolitust.
(3) Kvaliteedigarantii on 1 aasta pärast maksmist ja tehnilist tuge pakutakse kogu eluks. Pärast seda võtame tasu hooldusosade eest, kui need on ette nähtud.
4) Parandame seadme ebaõigest kasutamisest tingitud rikkeid (tasu eest).
(5) Pakume komponente soodsa hinnaga ja tagame pikaajalise hoolduse.
Korduma kippuvad küsimused

Mida peaksite arvestama laserosakeste analüsaatori ostmisel:

(1) Milliseid materjale tuleb testida?
Suspensioonide/emulsioonide jaoks tuleb valida vedeliku-dispersiivne osakeste analüsaator. Mõned materjalid reageerivad ka veega, mistõttu on vaja ka vedeliku-dispersiivset osakeste analüsaatorit. Üldiselt on tsemendi, metallipulbrite ja faasimaterjalide puhul vaja kuiva dispersiooni osakeste analüsaatorit.

(2) Kui suur on uuritav osakeste suurusvahemik?
Praegu saavad laserosakeste suuruse analüsaatorid MIE hajutamisel põhineva osakeste suurusvahemiku 0,01um-2000um katsetada.
Kui materjali osakeste suurusvahemik ei ole nii suur, nt. 10um-20um, ja osakeste suuruse jaotuse vahemik on väike, on täpsem valida kitsama vahemikuga mudel ja ei ole vaja osta suure vahemikuga mudelit.


(3) Mis on dispergeeriv keskkond?
Vedelate mudelite puhul on dispergatsioonikeskkonnana tavaliselt vaja vett, katekooli või orgaanilisi lahusteid, et proov oleks hästi dispergeeritud ja laseriosakeste suuruse analüsaatoris ringluses. Kuiva dispersiooniga mudelite puhul on dispersioonikeskkonnana vaja ainult suruõhku. Praegusel turul maksavad kuivad laserosakeste suuruse analüsaatorid rohkem kui vedela dispersiooniga mudelid, seega on vedelad mudelid paremad, kui neid saab hästi testida.


Kui teil on lisaküsimusi, võtke meiega ühendust ja me anname teile nõu, milline laserosakeste suuruse analüsaator on teie rakendusele kõige sobivam!


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave