Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Võitja 803 1-10000nm foton nano laser osakeste suuruse analüsaator

Vasta kuulutusele

Toote kirjeldus

Winner802/803dynamiline valgushajutava nanomeetri osakeste suuruse analüsaator, mis põhineb dünaamilise valgushajutamise põhimõttel ja ka 1., mis kasutab Hiinas digitaalset korrelaatorit. Ja see on uuendus Winner801-st, mis on 1. komplekt nanomeetri osakeste suuruse analüsaatorist. Põhineb Browni liikumise põhimõttel, väiksemad osakesed, kiirem kiirus, suuremad osakesed, aeglasem. See võtab suure jõudlusega Jaapani HAMAMATSU fotomultiplier ja ise välja töötatud kiire digitaalne korrelaator kui põhiosad, saada difusioonikoefitsient testimisega hajutava valguse muutuse teatud nurga all ja arvutada osakeste läbimõõt ja jaotus vastavalt Stokes-Einsteini võrrandile. masin on kiire arvutamise, suure eraldusvõimega suhtarvu, hea täpsuse ja korratavuse märkidega, seetõttu kasutatakse seda laialdaselt ettevõtte toote laboratoorsetes uuringutes ja ülikoolis.

Peamised omadused

(1) Täpsem katsepõhimõte:
Dünaamilise valguse hajumise põhimõte ja fotoonide korrelatsioonispektri tehnoloogia, vastavalt Browni liikumise kiirusele osakeste testimiseks osakeste suuruse järgi, erineva suurusega osakeste kiirus on erinev, kui laser valgustab neid osakesi, siis teeb hajuv valgus juhtub erineva kiirusega kõikumisi - allapoole.
Fotokorrelatsioonispektri meetod analüüsib neid osakeste suurust vastavalt fotoonide kõikumistele - allapoole teatud suunas.

(2) Kõrge resolutsiooniga:
Kasutades PCR-tehnoloogiat testida nanomeetrise ulatusega osakeste suurust, peab olema võimalik eristada nanosekundiliste signaalide kõikumisi. Seadme põhikomponendid on meie ettevõtte poolt välja töötatud CR256 digitaalne korrelaator, millel on 8ns kõrge eraldusvõimega kiirus.

(3) Kõrge tundlikkus ja müra-signaali suhe
Detektor koosneb imporditud HAMAMATSU fotomultiplierist, seega tagab hea täpsuse.

(4) Kiire andmete kogumine ja arvutamine
Isetehtud patenditoode-CR256 digitaalne korrelatsioon, see võib lõpetada dünaamilise hajutava valguse intensiivsuse kogumise ja autokorrelatiivse funktsiooni reaalajas arvutamise, andmete töötlemise kiirus on kuni 162M, peegeldab tõhusalt dünaamilise hajutava valguse informatsiooni erineva suurusega osakeste kohta.

(5) Kõrge stabiilne optiline tee süsteem
Fotoonide korrelatsioonispektri tuvastamise süsteem võtab vastu optilise kiu tehnoloogia, väiksem suurus ja kõrge häirevastane ja usaldusväärne.

(6) Kõrge täpsusega pidev temperatuuri kontrollsüsteem
Pooljuhtide temperatuuri kontrolli tehnoloogia, täpsuse kontroll ± 0,1 ℃ piires, et proovid oleksid kogu katseprotsessi jooksul pidevas seisundis, vältida katse viga, sest temperatuuri muutus muudab vedeliku viskoossust ja Browni liikumise kiirust.

(7) Väljundparameetrid:

D

[4,3], D[3,2], D[2,1], D[1,0] ja eripindala.

Rakendus

Nanometalloksiid, nanometalliline pulber, nano keraamiline materjal, valk, polümeerlaks, farmaatsiatoodete, vee/õli emulsiooni, värvi, kattematerjali, pigmendi, tindi, tooneri, kosmeetika ja muude nanomaterjalide uurimise, valmistamise ja kasutamise valdkondade valmistamine

.
Meie meeskond

Meie eesmärk on pakkuda ülikvaliteetset ja konkurentsivõimelise hinnaga laserosakeste suuruse analüsaatorit klientidele kogu maailmas!
Me lõime rohkem kui 10 esimest osakeste suuruse analüüsi tehnoloogiat Hiinas!

Kvaliteedi tagamine

1. Range vastavus ISO9001-2000 kvaliteedijuhtimissüsteemile. 2. Range kontroll alates materjalide ostmisest, protsessi kontrollimisest kuni lõpliku osakeste suuruse jaotuse testini. 3. QC osakond täidab kvaliteedikontrolli eeskirju.
4. Ainult kvalifitseeritud komponendid pannakse kokku ja kogu laserosakeste suuruse analüsaator peab olema enne müüki täielikult kontrollitud.


5.

Laserosakeste suuruse analüsaatorit töödeldakse enne tarnimist, et vältida värinatesti.


Müügijärgne teenindus

1.Operation demo video CD pakutakse. 2.Offer tasuta koolitusteenus.
3.Kvaliteedi tagamise kuupäev on 1 aasta alates makse lõpetamisest, tehnoloogilist tuge pakutakse kogu eluks. Ja pärast seda kogume kulusid, kui pakume remonditarvikuid.
4.Hooldus seadmete rikke tõttu põhjustatud ebaõige käitlemise (asjakohane kulu kogutakse).


5.

Pakume komponente soodsa hinnaga ja püsiva hooldusega

Mudeli number

Võitja 803
Tarneaeg:
Kogus (komplektid) 1 - 2 > 2
Tarneaeg (päeva) 5 Läbirääkimisteks
Kohandamine:
Kohandatud pakend (Min. tellimus 1 komplekt)
Graafiline kohandamine (Min. tellimus 1 komplekt)

Ostu üksikasjad
kaitse koos

saatmisega:

Võtke ühendust tarnijaga
, et pidada läbirääkimisi saatmise üksikasjade üle

Nautige õigeaegse lähetamise garantiid

Maksed:
---
Nautige krüpteeritud ja turvalisi makseid Vaata üksikasju

Tagastused ja tagasimaksed

Toetuskõlblik 30 päeva jooksul pärast toodete kättesaamist. Vaata üksikasju

Pakendamise üksikasjad Laserosakeste suuruse analüsaatori pakend on vineerist kast.
Port Qingdao / Hongkong
Supply Ability 500 Set / Set kuus

Rohkem küsimusi, palun võtke meiega ühendust, pakume teile parima sobiva laserosakeste suuruse analüsaatori teile

!




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave