Kataloog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanoosakeste suuruse ja zeta-potentsiaali analüsaator

Vasta kuulutusele

Winner 901 Photon Correlation DLS Nanoosakeste suuruse ja zeta-potentsiaali analüsaator

Testivahemik 1-10000nm

 

Toote kirjeldus


Winner901 nanoosakeste suuruse ja potentsiaali analüsaator on Winner Particle Instrument Co., Ltd. uus kõrgekvaliteediline toode osakeste suuruse analüüsiks dünaamilise valgushajumise abil, mis võimaldab mõõta nii zeta-potentsiaali kui ka nanoosakeste suurust.

 

Toote üksikasjad:


Winner901 kasutab zeta-potentsiaali mõõtmiseks ja isoelektrilise punkti saamiseks elektroforeetilise valgushajutamise tehnoloogiat ning molekulmassi mõõtmiseks staatilise valgushajutamise (SLS) tehnikat. Võrreldes teiste sama tüüpi seadmetega kodus ja välismaal on sellel märkimisväärsed eelised ja seda saab kasutada erinevates katsetes koos laserosakeste suuruse jaotuse analüsaatoriga.


Kohaldamine:


Winner901 nanoosakeste suuruse ja potentsiaali analüsaatoril on nii zeta-potentsiaali kui ka nanoosakeste suuruse analüüsi- ja testimisfunktsioonid. See sobib mitmesuguste erinevate nanoemulsioonide, suspensioonikolloidide jne. osakeste suuruse ja pinnapotentsiaali mõõtmiseks. Seda saab kasutada peenkemiatööstuses nanomaterjalide, pindaktiivsete ainete, oligomeeride jne teadus- ja arendustegevuse ning tootmise kvaliteedikontrolli jaoks. Samuti on see tootearenduse ja kvaliteedikontrolli tester trükivärvide, ravimpreparaatide ja muude tööstusharude jaoks.

Peamised omadused


Katsepõhimõte:
Kasutades elektroforeetilise valgushajumise ja fotoonide korrelatsioonispektroskoopia põhimõtet, määrati osakeste zeta-potentsiaali suurus osakeste elektroforeetilise liikumise kiiruse alusel vedelikus. Osakeste elektroforeetilise liikumise populatsioonikiirus ja nende osakeste laserkiirgusest põhjustatud hajutatud valguse Doppleri nihke suurus varieerusid. Fotoonide korrelatsioonispektroskoopia analüüsib osakeste zeta-potentsiaali suurust sagedusnihke alusel.

Ülikiire andmete kogumine:
Seadme põhikomponent on digitaalne korrelaator HA1024, mis suudab teostada elektroforeetilise hajutatud valguse intensiivsuse kogumist ja autokorrelatsioonifunktsiooni arvutamist reaalajas, et tõhusalt kajastada teavet osakeste elektroforeetilise liikumise kiiruse kohta ja anda alus zeta-potentsiaali katsetulemuste täpsusele.
Väga tundlik signaali-müra suhe:
Kasutades professionaalseid kõrgtehnoloogilisi fotomultipliieritorusid, on seadmel äärmiselt kõrge tundlikkus ja kõrge signaali-müra suhe fotoonsignaalide jaoks.
Kõrge täpsusega pidev temperatuuri kontroll:

Kasutades pooljuhtide temperatuuri reguleerimise tehnoloogiat, on temperatuuri reguleerimise täpsus kuni 0.1 °C, nii et proov on kogu katseprotsessi jooksul alati konstantsel temperatuuril, vältides temperatuuri muutumisest tingitud vedeliku viskoossuse ja pruunide liikumise muutumisest tingitud katse kõrvalekaldumist ning tagades katsetulemuste täpsuse ja stabiilsuse.
Stabiilne optilise tee süsteem:
Optiline tee süsteem, mis on ehitatud optilise sageduse nihutamise seadme ja optilise kiu ühendamise tehnoloogia abil, ei tee mitte ainult avastamissüsteemi väikeseks, vaid sellel on ka tugev häirevastane võime, mis tagab katse stabiilsuse.

KKK


Ostu laserosakeste suuruse analüsaator peab teadma punkte:

(1) Milliseid materjale on vaja testida?
Kui suspensioon/emulsioon, tuleb valida vedel dispersioonosakeste suuruse analüsaator ja mõned materjalid reageerivad ka veega, seega on vaja ka vedel dispersioonosakeste suuruse analüsaatorit. Üldiselt vajavad tsement, metallipulber ja farmaatsiatooted kuiva dispersiooni
mudeli osakeste suuruse analüsaatorit.

(2) Millist suurusvahemikku on vaja testida?
Seni on MIE hajutamise põhjal laserosakeste suuruse analüsaatoriga võimalik mõõta osakeste suurust vahemikus 0,01um-2000um. Kui materjalide vahemik ei ole nii lai, näiteks 10um-20um, väiksemas vahemikus osakeste suuruse distributon valida kitsama vahemiku mudel
on täpsem, ei ole vaja osta suure vahemiku mudelit.

(3) Mis on dispersioonikeskkond?
Selleks, et proovi saaks laserosakeste suuruse analüsaatoris hästi hajutada ja ringlusse lasta, tuleb tavaliselt kasutada dispersioonikeskkonnana vett, alokoli või orgaanilist lahustit.Kuiva dispersioonimudeli puhul kasutatakse dispersioonikeskkonnana lihtsalt suruõhku. praegusel turul on kuiva laserosakeste suuruse analüsaatori maksumus kõrgem kui vedelate dispersioonimudelite puhul, nii et kui on hea testida, on vedel mudel parem.

Rohkem küsimusi, võtke meiega ühendust, pakume teile parimat sobivat laserosakeste suuruse analüsaatorit!


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
山东省

Asukoht
济南市

Täiendav teave