Kataloog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF analüsaator

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF analüsaator

Vasta kuulutusele

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF-analüsaator on lihtsasti kasutatav, töökindel ja usaldusväärne väärismetallide analüsaator, mis annab kiireid ja täpseid analüüsitulemusi. See on lihtsam, kiirem ja täpsem kui nitraatanalüüsimeetodid ning võimaldab kõikide väärisväärtuslike toodete samaaegset analüüsi põhjalikumalt kui tuleanalüüs

. Thermo Scientific Niton XL2 analüsaatorid pakuvad suurt jõudlust ja täiustatud elektroonikat, säilitades samal ajal kõigi meie XRF-seadmete iseloomulikku lihtsust, mis on olnud kõigi meie XRF-seadmete tunnus. Need analüsaatorid on niiskuse ja tolmu eest suletud ja 100% sisseehitatud tarkvaratööriistadega, need on kerged, kuid samas vastupidavad, et pidada vastu ka kõige karmimates tingimustes - nii välitingimustes kui ka tootmises. Ergonoomilise disainiga ja päevavalguses loetavate ikoonidega Niton XL2 sisaldab kohandatavaid menüüsid, mitmekeelseid võimalusi ja standardset analüüsivahemikku, mis hõlmab enam kui 25 elementi väävlist uraani.

Analüsaator XL2 on varustatud standardse integreeritud kaameraga, mis võimaldab analüüsitava ala täpset positsioneerimist ning võimaldab kohe ja mittepurustavalt analüüsida sulamite elemente titaanist kuni niklini, samuti analüüsida tramp- ja mikroelemente. Kerged ja vastupidavad käeshoitavad Niton XL2 analüsaatorid sobivad hästi üha enamate rakenduste jaoks, sealhulgas metallijäätmete identifitseerimiseks, kaevandamiseks ja uuringuteks ning tarbekaupade ja elektroonikakaupade plii sõelumiseks.

Niton XL2 on instrument, mida valida, kui vajate täpsust, täpsust ja kasutusmugavust. See on ideaalne seade

  • Analüüsida metallisulameid vanametallide ringlussevõtuks või lõpptoodete kvaliteedikontrolliks
  • Kvaliteedikontrolli, tehase tööde ja kaevanduslähedase uurimise teostamiseks
  • Elektroonika ja tarbekaupade sõelumiseks plii suhtes

Thermo Scientific Niton XL2 analüsaatorid pakuvad teile mitmeid selgeid eeliseid
  • Väga lihtne kasutada - isegi mitte-tehnilise personali poolt
  • Vastupidav konstruktsioon reaalsetes tööstuskeskkondades
  • Tõeliselt mittepurustav test peaaegu kohese tulemusega
  • Sisselülitamisest kuni päästiku vajutamiseni tulemuste saamiseni kulub vaid mõni sekund
  • Kindel analüüs tööstuse liidri tehnoloogiaga


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia