Kataloog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf väärismetallide analüsaator

Vasta kuulutusele

Thermo Scientifici Niton XL2 XRF väärismetallide analüsaator pakub nüüd kiiret, täpset ja eelkõige mittepurustavat meetodit kõikide väärismetallide keemilise koostise ja puhtuse kontrollimiseks. Niton XL2 XRF väärismetallide analüsaator tuvastab kiiresti võltsitud kulla ja kullastuse ning annab kasutajatele täpse elementaarse koostise müntidest ja ehetest, et nad saaksid olla täiesti kindlad ostetavate ja müüdavate väärismetallide väärtuses.

Kiireim, lihtsaim ja täpseim turul saadaolev tester! Uurige kiiresti ja lihtsa nupuvajutusega, milline on testitava eseme täpne väärismetallisisaldus. Sekundid pärast nupu vajutamist saate turvalise, täpse ja usaldusväärse analüüsi testitava eseme elementide jaotuse kohta.

Kulla volatiilsuse ja kõrge hinna juures võib juba väikese erinevuse tuvastamata jätmine koostises olla kallis viga. Thermo Scientific Niton XL2 XRF väärismetallide analüsaator pakub kiiret, täpset ja mis kõige tähtsam, mittepurustavat meetodit kõikide väärismetallide puhtuse ja keemia kontrollimiseks. Niton XL2 XRF väärismetallide analüsaator tuvastab kiiresti kullastuse ja võltsitud kulla ning annab teile täpse elementaarse koostise ehetest ja müntidest, nii et saate olla täiesti kindel ostetavate ja müüdavate väärismetallide väärtuses.

Niton XL2 XRF väärismetallide analüsaator pakub täpset analüüsi sekundite jooksul, mis on vastupidav, usaldusväärne ja kasutajasõbralik. Kõigi kulla ja väärismetallide sisaldust saab mõõta, ilma et peaks käsitsi muutma kalibreerimist vastavalt analüüsitavale metallile - näiteks hõbe (Ag), kuld (Au), pallaadium (Pd) ja plaatina (Pt).

Põhjalikum ja kiirem analüüs kui sama täpsusega tuleprooviga
Kiirem, lihtsam ja täpsem kui lämmastikhappe katsemeetodid
Thermo Scientific AuDIT kullastumise tuvastamise tehnoloogia võimaldab enamiku kullatud esemete tõhusat tuvastamist
Kasutajad saavad täpselt välja selgitada nii kahjulike raskete elementide kui ka muude legeerivate mikroelementide olemasolu ja kontsentratsiooni, mis võivad mõjutada hindamist ja tulevasi rafineerimisnõudeid


Omadused
  • Ergonoomiline disain
  • Punkti ja pildistamise lihtsus - seda saab väga lihtsalt kasutada isegi mitte-tehniline personal
  • Mittepurustav analüüs peaaegu kohese tulemusega
  • Sobib ideaalselt jaemüügikeskkondadesse
  • Standardne analüüsivahemik: >25 elementi alates S-elementidest kuni U-elementideni (vastavalt rakendusele)




Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia