Kataloog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAHELI

Vasta kuulutusele

GE Voluson E10 ultraheli on naiste tervise ultraheli, mis on tõepoolest oma nime "Premium" vääriline. Selle kõige märkimisväärsem omadus on uus Matrix 4D-andur. See on täielikult elektrooniline 4D-sond ilma liikuvate osadeta. See tähendab, et sondi "pühkimist" ei toimu ja kõik pildid saadakse samaaegselt ja ilma viivitusteta. See tähendab, et kaadrisagedus on suurem, pildikvaliteet on suurepärane ja diagnostilised pildid on palju täpsemad

. Meie Expert-seeria uusim liige, Voluson E10 ultrahelisüsteem on mõeldud edasijõudnud naiste tervishoiupraksiste jaoks. Kus keerulised juhtumid on reegel, mitte erand. Kus te lahendate igapäevaselt keerulisi diagnostilisi küsimusi. Kus patsiendid tulevad teie juurde, et saada kindlaid vastuseid.

Uus Voluson E10 põhineb uuenduslikul Radiance süsteemiarhitektuuril, mis seab uued standardid pildistamise tulemuslikkuse* osas, pakkudes suurejoonelisi 2D- ja 3D/4D-pilte; suurepärast läbilaskvust teie tehniliselt keeruliste uuringute jaoks; uusi mahukate piltide tegemise vahendeid ja täiustatud rakendusi, mis aitavad teil lahendada keerulisi juhtumeid. Voluson E10 toetab ka GE järgmise põlvkonna HDliveTM - HDlive Silhouette ja HDlive Flow - pilte on tõeliselt erakordsed!

GE on laialdaselt tunnustatud kui maailma liider naiste tervishoiu ultrahelisüsteemide tehnoloogia valdkonnas. Ettevõtte GE Voluson seeria ultraheliuuringumasinad võimaldavad naistearstidel ja arstidel sünnitusabi, günekoloogia ja viljakuse valdkonnas hõlpsasti teostada keerulisi naiste terviseuuringuid, pakkudes täpset diagnostikat tänu suurepärasele pildikvaliteedile ajakriitiliselt.

GE Voluson E10 on mõeldud asendama, kuid mitte täielikult asendama odavamat GE Voluson E8, kuna see pakub neli korda suuremat töötlemisvõimsust kui GE Voluson E8, võimaldades seega täiustatud rakendusi ja tõhusat töökorraldust. Võrreldes E8-ga on E10-l suurem ekraan skaneeringute paremaks vaatamiseks, keerukam kiirte moodustamine ja uuemad renderdamistehnoloogiad. GE Voluson E10 erakordne töötlemisvõimsus ja -kiirus tähendab kiiremat renderdusaega ja sujuvamat kaadrisagedust, mis tagab äärmiselt selge ja realistliku HD-loo.

GE Voluson E10 omadused ja eripärad:
  • 4D elektrooniline maatriks 4D-andur
  • HD Live
  • 23-tolline laialivalguv LED-monitor
  • 12.1" multitouch-puutepaneel
  • Sondipordi valgustus
  • Optimeeritud ergonoomika
  • V-SRI täiustatud volümeetriline speklite vähendamine
  • Väga kõrge kaadrisagedus 2D ja 4D kujutamisel
  • 4x suurem töötlemisvõimsus kui Voluson e8-l

Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
DKI Jakarta

Asukoht
Kota Jakarta Selatan

Lõppkuupäev
31.12.2024 08:55