Kataloog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRAHELI SKANNER CTS8800 PLUS

Vasta kuulutusele

SIUI CTS-8800 ultrahelimasin on kaasaskantav seade, mis ühendab endas uusima ultraheli-kujutlustehnoloogia, spekli vähendamise tehnoloogia ja täiustatud suumi. SIUI CTS-8800 on kõigile operaatoritele väga lihtne kasutada ja sellel on stabiilne operatsioonisüsteem koos 160 GB HDD-ga. Võimaldab toota 4D mustvalgeid pilte konkurentide odavamalt. SIUI CTS-8800 on kõige kuluefektiivsem 4D ultraheli pildistamise seade turul.

SIUI CTS-8800 ultrahelimasin on esimene algtaseme süsteem, mis ühendab täiustatud pildistamisfunktsioonid traadita tehnoloogiaga. Veterinaarsed eelseadistused, pildi salvestamine ja kohene pildi optimeerimine muudavad kõik loogiliseks ja kasutajasõbralikuks. CTS-8800 pakub kvaliteetse pildi saamiseks selliseid tehnoloogiaid nagu ruumiline liitpildistamine, kudede harmoonika, Speckle Reduction ja muutuv pildi fookus. Nende kõrgtehnoloogiliste funktsioonide kombineerimine juhtmevaba pildiedastusega võimaldab CTS-8800-l viia teie kliiniku tehnoloogia esirinnas.


VERSATIILNE 4D VÕIMALUS
CTS-8800 Plus pakub suurepärast 4D-kujutlust hämmastava hinnaga. Volümeetriline pildistamise tehnoloogia hõlmab sünnitusabi 4D-loote pildistamist ja günekoloogilist transvaginaalset volümeetrilist pildistamist, mis näitab täpsemaid ja spetsiifilisemaid pilte erinevate kliiniliste nõudmiste jaoks.

SPATIAALNE KOMPOSITSIOONILINE PILDISTAMINE
Tehnoloogia aitab leevendada kaja artefakte ja parandada ruumilist eraldusvõimet, skaneerides sihtmärki mult i-suunalise kiirteviimistluse abil.

ETTEVÕTETUD IMAGING-tehnoloogia
Speckle vähendamise tehnoloogia
Tehnoloogia aitab vähendada müra ja artefakte, puhastada t egemusevarjundit ja servi, parandada kontrasti eraldusvõimet ja varajase koe-/struktuurilõhe tuvastamist
.

Smart One Key Optimization
Süsteem reguleerib nutikalt TGC ja B võimendust B-režiimis, samuti baasjoont, PRF ja PW võimendust, et saada parim S/W pilt ja PW
pilt ainult ühe klahvivajutusega.

VÄÄRTUSLIKUD KLIINILISED LAHENDUSED
Panoraamapildistamine
Süsteem võimaldab laiendada laiemat vaadet, et arstid saaksid skaneerida suure pindala kudesid anduri skaneerimise liikumisega.

Juhtmevaba pildiedastus iPadile/iPhone'ile ja juhtmevaba PC-printer
Süsteem pakub mobiilset tööd haiglates ja kliinikutes, kuvades skaneeritud pilte iPadi, iPhone'i kaudu, isegi kui arst on ultrahelisüsteemist eemal.

Värvidoppleri uuendatavus
Süsteem toetab värvivoolu kaardistamise, impulssdoppleri ja triplex-režiimi uuendusi, mis muudavad selle ise täielikuks värviliseks
Doppleri ultrahelisüsteemiks, mis on ideaalne algtasemel kasutajatele.

SIUI CTS-8800 ultrahelimasinate omadused
  • Kõrge eraldusvõimega 10-tolline LCD-monitor
  • Speckle vähendamise tehnoloogia
  • 512 kaadri Cineloop
  • Mitmesageduslikud sondid
  • 4D ja 2D kujutamine
  • Ühe puudutusega pildi optimeerimine
  • Veterinaarsed eelseadistused
  • Suur- ja väikeloomade reproduktsioonitabelid
  • Kõhu ja südame mõõtmisprogrammid
  • Juhtmevaba pildiedastus

Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
DKI Jakarta

Asukoht
Kota Jakarta Selatan

Lõppkuupäev
31.12.2024 09:45