Kataloog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

KASUTATUD LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Vasta kuulutusele

GNSSi, IMU ja kaamera sensorite ühendamine loob visuaalse positsioneerimise tehnoloogia, mille tulemuseks on GNSS RTK rover, mis on nii võimas, et võimaldab mõõta seda, mida näete.

GS18 I omab kõiki Leica GS18 T funktsioone: lisaks visuaalsele positsioneerimisele saavad kasutajad näiteks kaardistada punkte kas kallutatud või nivelleeritud pooliga.

Tutvustame Leica GS18 I, mitmekülgset ja mitmekülgset GNSS RTK roverit koos visuaalse positsioneerimisega. Mõõdistustöötajatele mõeldud, et mõõta lihtsalt ja täpselt punkte, mida varem ei olnud võimalik GNSS-roveriga mõõta. Nüüd saate kiiresti pildile jäädvustada objekti ja mõõta selle põhjal punkte kas välitöödel või hiljem kontoris. GS18 puhul tähendab ma pildistamist.

GNSSi, IMU ja kaamera sensorite liitmine annab koos visuaalse positsioneerimise tehnoloogia, mille tulemuseks on GNSS RTK-rover, mis on nii võimas, et võimaldab mõõta seda, mida näete. GS18 I omab kõiki Leica GS18 T funktsioone: lisaks visuaalsele positsioneerimisele saavad kasutajad näiteks kaardistada punkte kas kallutatud või nivelleeritud pooliga.
Mõõtke punkte, millel on takistatud vaade taevasse, tõhusamalt ja lihtsamalt.
Võtta üles punktid, kuhu varem ei saanud GNSS-roveriga ligi.
Saate suurema paindlikkuse ja kontrolli, ilma et oleks vaja kasutada täiendavaid aeganõudvaid seadmeid.
Kaardistage sadu punkte uuringutasemel täpsusega mõne minutiga.
Jäädvustage stseen kiiresti ja otsustage hiljem, mida tuleks mõõta - isegi kui stseen hiljem muutub või kaob.
Puudutage pilti, et mõõta punkt kohapeal või kontoris.
Kiire ja põhjalik, et tabada iga detail.


Kaardistamine ja mõõdistamine sai just lihtsamaks, turvalisemaks ja tõhusamaks kui kunagi varem. Tutvuge Leica GS18 I GNSS RTK roveriga koos visuaalse positsioneerimisega. Selle abil saate hõlpsasti mõõta punkte, milleni varem ei olnud võimalik jõuda. Jäädvustage GS18 I abil objekt ja kaardistage punkte piltidelt. GNSS RTK rover on nii uuenduslik, et saate täpselt mõõta fassaade ja nurki, ilma et peaksite tööriistu vahetama. Kui olete objekti jäädvustanud, saate mõõta iga detaili, millal iganes soovite.

Innovatiivne
Leica GS18 I on täpne ja hõlpsasti kasutatav GNSS RTK Rover. See kasutab väga uuenduslikku visuaalse positsioneerimise tehnoloogiat, mis põhineb GNSSi, IMU ja kaamera sujuval integreerimisel. See võimaldab teil mõõta mõõdistusastme punkte piltidel nii kohapeal kui ka kontoris. Looge Infinityga pildistatud andmetest punktipilved, et laiendada võimalusi veelgi.

Kiire
Mõõdab tõhusalt suurt hulka punkte. Leica GS18 I võimaldab pildistada ja mõõta sadu punkte minutite jooksul, ka kohtades, kuhu füüsiliselt ei pääse ligi. Kasutades nende punktide mõõtmiseks pilte, saate vähendada kohapeal kuluvat aega ja vähendada järeltööd: kui olete koha jäädvustanud, on teil iga detail mõõdetud.

Mitmekülgne
Pildistamise võimsus on muutnud mängureegleid. Kuna teil on võimekus mõõta seda, mida te näete, saate nüüd jõuda kohtadesse, kuhu varem ei saanud, ilma tööriistu vahetamata või takistusi ületamata. See annab teile kohapeal paindlikkuse, vabastab seadmed ja meeskonnad ning maksimeerib tõeliselt teie projektide tootlikkuse, mille tulemuseks on suurem kasum.

Hind 2700 dollarit


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jawa Timur

Asukoht
Surabaya

Lõppkuupäev
28.12.2024 09:00