Kataloog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUUTNE TRACKER AT960, UUS

Vasta kuulutusele

Leica Absolute Tracker AT960 on tugev, kõik-ühes laserjälgimisseade, mis mahub ühte lennukasti. See pakub standardina kiiret dünaamilist mõõtmist ja on terviklik lahendus kuue vabadusastme (6DoF) sondeerimiseks, skaneerimiseks ja automaatseks kontrollimiseks ning peegeldite mõõtmiseks.

AT960 on tõestatud tehnoloogial põhinev uue põlvkonna kaasaskantav CMM-süsteem, mis ühendab Leica Absolute Tracker AT901-ga kasutusele võetud 6DoF-funktsionaalsuse ning kompaktse Leica Absolute Tracker AT403 pakutava kaasaskantavuse ja kasutusmugavuse. Tulemuseks on väga keerukas, kuid samas lihtsasti kasutatav suure mahuga mõõtmislahendus, mis kaalub vähem kui 14 kilogrammi.

AT960 laserjälgimisseadet saab hõlpsasti transportida, kiiresti lahti pakkida ja minutitega käivitada, et tagada suure jõudlusega mõõtmine peaaegu kõikjal. Dünaamilised funktsioonid ja paindlik funktsionaalsus annavad kasutajatele absoluutse kiiruse, täpsuse ja kaasaskantavuse.

Tänu traadita side ja aku kasutamise võimalusele muudab AT960 integreeritud tehnoloogiline disain pikaajalise seadistamise minevikku. Leica absoluutne interferomeeter (AIFM) võimaldab täpset kiiret mõõtmist liikuva sihtmärgi suhtes, samas kui uuenduslik PowerLock-funktsioon tagab, et katkestatud kiir taastub koheselt ilma kasutaja sekkumiseta, vähendades operaatori töökoormust ja koolitusvajadust. Intuitiivne puuteekraaniga juhtimine minimeerib kasutaja vigade tegemise võimaluse, säästes aega, vaeva ja raha. Kontroll- ja kompensatsiooniarhitektuur tähendab, et põhilisi seadistusi saab teha kohapeal, samas kui tugev konstruktsioon tagab spetsiifilise töö minimaalse kalibreerimise ja hooldusega


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jawa Timur

Asukoht
Surabaya

Lõppkuupäev
28.12.2024 09:00