Kataloog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSOR, MÜÜGIL!!!

Vasta kuulutusele

Planmeca ProMax 3D on tooteperekond, mis koosneb erakordsetest kõik-ühes seadmetest. Kolme erineva kolmemõõtmelise kujutise, samuti panoraam-, ekstraoraalse bitewing- ja kefalomeetrilise kujutise abil vastavad need intelligentsed tooted kõikidele teie näo- ja lõualuu kujutamise vajadustele.

Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-seade on konstrueeritud mitmekülgsete 3D-pildistamisvõimaluste pakkumiseks, millel on uuenduslikud funktsioonid, nagu liikumiskorrektsioon ja standardne madala annusega pildistamisprotokoll, mis muudab selle ideaalseks üldhambatehnikas, endodontias ja mujal.

Alates ninasopade visualiseerimisest kuni kõrvade kõige väiksemate luustruktuuride jäädvustamiseni on Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-seade 3D-pildistamise võimsuseks, mis pakub laiendatud vaateid lõualuu piirkonnast, väljaspool hambaõõne piire. ProMax 3D Plus on kavandatud panoraam-, tsefalomeetriliste ja 3D-kujutiste koostamiseks - koos endodontilise pildistamisrežiimiga, mis jäädvustab väikeseid anatoomilisi detaile kõrgresolutsiooniga - ning on mitmekülgne 3D-seade, mis pakub ülimat diagnostilist täpsust ja kontrolli. Lisaks pakub see kõik-ühes CBCT-seade tänu Planmeca CALM-tehnoloogiale liikumisest tingitud artefaktide eemaldamiseks koos Ultra Low Dose 3D-kujutistega, mille puhul on patsiendi doosid märkimisväärselt vähendatud, positiivset patsiendikogemust algusest lõpuni.
Saamatu. Disainitud unikaalse SmartPan süsteemiga, mis võimaldab 2D ja 3D kujutiste tegemist sama sensoriga
Kättesaadav. Varustatud näost-näkku patsiendi positsioneerimisega, mis võimaldab seismist, istumist ja ratastooliga liikumist
Uuenduslik. Patenteeritud SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) tehnoloogia, mis võimaldab piiramatut liikumist näo- ja lõualuukujutiste pöörlemise ajal
Mitmekülgne. Omab maksimaalset vaatevälja mahtu Ø20x10 cm ühe skaneerimisega
Ühildub. Toetab Mac OS/PC-funktsioone, kusjuures Planmeca Romexis tarkvara on võimeline haldama kogu CAD/CAM töövoolu

Promax, mis on uuendatud 3D CBCT-ks. Dimax 4 on kõige uuem versioon, mis on saadaval 2D jaoks.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Vajab

Riik
Indonesia

Piirkond
Jakarta

Asukoht
Jakarta

Lõppkuupäev
31.12.2024 08:40