Kataloog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORAALNE SKANNER

Vasta kuulutusele

ITero Element Flex1 annab teile ülima mobiilsuse, mis võimaldab teil oma patsiente hooldada seal, kus soovite neid näha. Ainult pulgaga konfiguratsiooniga on iTero Element tehnoloogia võimsus otse teie käeulatuses, mis võimaldab teil teostada täielikku kaartest skaneerimist ka kõige väiksemas praksises.

Võimas lahendus, mida saate võtta kaasa ühest ruumist teise või ühest kontorist teise. ITero Element Flexiga on teil maksimaalne liikuvus ja saate oma patsiente hooldada, kus iganes te ka ei viibiks. Ainult seinale paigaldatav konfiguratsioon annab iTero Elementi tehnoloogia võimsuse otse teie kätte, nii et saate teha täiskaartest skaneerimisi ka kõige väiksemas praksises.

iTero Element Flex on süsteem, mis võimaldab kiiret ja lihtsat ülekannet praksistest, andes perearstidele ja ortodontidele võimaluse teha täiskaartest skaneerimisi erinevates praksistes.

ITero Element Flexi "ainult seina" konfiguratsioon on kaasaskantav skanner, mida saab ühest praksisest teise transportida ja mis võimaldab arstidel kasutada tooli kõrvalt visualiseerimise võimalusi. See on ideaalne mitme tegevuskohaga praksiste jaoks, mis vajavad mugavat ja kergesti transporditavat skannerit. Ühilduvate sülearvutite abil saavad arstid nüüd skaneerida kõikjal, isegi kõige väiksemates praksistes. Element Flex sisaldab kohandatud kandekotti.

Element Flex, mis on valik, sisaldab kohandatud kandekotti ja võimaldab ühenduvust. Mõlemal skanneril on samad funktsioonid kui eelkäijal. Algselt peeti intraoraalskaneerimisvardaid raskesti kasutatavaks ja mahukaks. Nii et kui tuli aeg teha ostuotsus, otsustasid arstid neist loobuda. Nüüd on valikuvõimalusi palju.

Selle Element Flexi kasutuselevõtuga saab skaneerida otse sülearvutiga, mis muudab intraoraalskaneerimise mobiilsemaks kui kunagi varem. See ei ole aga ainus leiutis IOS-skaneerimise vallas. 3shape'i uusim versioon TRIOS MOVE pakub juhtmevaba skaneerimispulka koos käe ja pööratava ekraaniga, mis võimaldab arstil näidata patsiendile protsessi ja ravi planeerimist.

iTero Element Flexi funktsioonid:

Kompaktne jalaruum kaasaskantavuse ja mugavuse tagamiseks
Täiustatud värviline ekraan, mis tagab uimastavad ja täpsed pildid
Värviliste ja kõrge resolutsiooniga teravate 3D-skaneerimiste tegemine vaid 60 sekundiga
Skannerisaua puuteplaat on sama intuitiivne ja lihtne kui žestid nutitelefonis

Visualiseerige paremat praktikat iTero Element Flexi abil:
Restoratiivsed ja ortodontilised töövood
Optimeeritud Invisalign
Ühendatavus
Visualiseerimisvahendid
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Progress assessment
Chairside milling integration

 

 


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jakarta

Asukoht
Jakarta