Kataloog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

KUJU TRIOS 3 TRAADITA POD MÜÜGIKS!!!

Vasta kuulutusele

Shape TRIOS 3 on kolm-ühes digitaalne jäljendi lahendus, mis sisaldab intraoraalset skannerit, integreeritud intraoraalset kaamerat ja automaatset varjude mõõtmist ühes seadmes. Kerge. lihtsasti kasutatav digitaalne jäljendilahendus, millel on ümar autoklaavitav ots ja eemaldatav peegel lihtsaks steriliseerimiseks. Saadaval on pliiatsikinnituse, käepidemega käepideme ja tooliga integreeritud versioonina.

Juhtmevaba digitaalne suusisene skanner
Parandage jätkuvalt oma hambaravipraksist. Kasutage TRIOS intraoraalskännerit, et parandada patsiendi kogemust, vähendada stoolil töötamise aega ja avada võimalikult palju ravivõimalusi. TRIOS on kiire, lihtne kasutada ja loob dokumenteeritud täpsed digitaalsed värvilised jäljendid. Erinevalt teistest lahendustest pakub TRIOS pidevaid tarkvarauuendusi, uuendatavat riistvara ja valikulisi hambaravi mooduleid, et teie praksis jääks ettepoole, kui teie äri kasvab tugevamaks

Intraoraalne skaneerimislahendus algtasemel.
Kulutõhus TRIOS 3 Basic on juhtmega, pliiatsiga haaratava kapsliga ja võimaldab lihtsat "skaneeri ja saada" töövoogu. TRIOS 3 Basic sisaldab tuntud 3Shape skaneerimistäpsust, hullumeelset kiiruse režiimi, STL-väljundit, realistlikke elutruusid värve ja varjude mõõtmist, samuti AI skaneerimistehnoloogiat lihtsustatud skaneerimiseks.

TRIOS 3 Wireless Pod
TRIOS 3 Wireless Pod TRIOS skänneri ühendamiseks arvutiga. Mobiilne ja paindlik alternatiiv ostukorvilahendusele, nt mitmes kohas töötavatele hambaarstidele või piiratud ruumiga kliinikutele. Arvuti ei kuulu komplekti.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Käeshoitav 3D-skanner ülikiire optilise sektsioonitehnoloogiaga pritsimis- ja pulbrivabaks intraoraalseks skaneerimiseks värvides. Võimaldab mõõta hammaste tooni ja lisada 3D-mudelile HD-fotosid. Saadaval pliiatsiga või käepidemega.

Tarkvara
TRIOS Digital Impression tarkvara koos integreeritud 3Shape Communicate liidesega

Osad ja tarvikud:
Toitejuhe ja toiteallikas
1 Wi-Fi dongle
1 laadija TRIOS 3 Wireless akudele, k.a. 3 akut
USB-dongle koos tarkvaraga
5 x TRIOS 3 skanneriotsikud koos peeglitega (autoklaavitav)
TRIOS 3 kaitseotsik
TRIOS 3 kalibreerimissotsik
TRIOS 3 värvikalibreerimise komplekt TRIOS 3 värvikalibreerimise komplekt

Hind 2,500 $


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jakarta

Asukoht
Jakarta