Kataloog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT PHASED ARRAY VIGADE DETEKTOR

Vasta kuulutusele

Mentor UT Phased Array vigade detektoriga on saabunud võimas järgmise põlvkonna PAUT-kontroll. Võtke ultraheli vigade kontrollimisest ära arvamine, kasutades kõige täpsemat ja intuitiivsemat tööriista, mis on praegu turul

. Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, Baker Hughesi äritoode (endine GE Inspection Technologies), on võimas, ühendatud ultraheli vigade detektor, mis on optimeeritud protsessianumate, torude ja mahutite korrosiooni ja erosiooni kaardistamiseks.

Mentor UT toob massiivi inspekteerimise võimsuse igapäevaseks kasutamiseks intiuitiivse, puuteekraani kasutajaliidese ja kohandatavate kontrollirakenduste ("rakenduste") abil. Kasutajad saavad luua oma rakendusi või kasutada eelinstalleeritud rakendusi ja kohandada kasutajaliides täielikult vastavalt oma vajadustele. Seadme seadistamist ja kalibreerimist on lihtne õppida ning see võib säästa koolituskulusid, suurendades samas tootlikkust.

Kogu UT vea tuvastamise süsteem on paigutatud kindasõbralikku puuteekraaniga tahvelarvutisse, mida on sama lihtne kasutada kui nutitelefoni. Eellaaditud Mentor Create tarkvara on täielikult kohandatav, võimaldades kasutajale määratud menüüd ja töövooge (rakendusi), mis juhivad samm-sammult läbi kontrolliprotsessi - alates kalibreerimisest kuni sondi asukoha määramiseni ja lõpetades analüüsiga. Kindlad ja haritud kasutajad tähendavad, et isegi kõige keerulisemad ülevaatused viiakse iga kord järjekindlalt läbi.

Mentor UT on esimene ultraheliuuringute seade, mis võimaldab hõlpsasti traadita ühenduvust ja otseülekannet, nii et inspektorid saavad vajaduse korral reaalajas teise arvamuse. Sama traadita pilvühendus võimaldab Mentor UT-l luua kasutajate lauaarvutites ühe nupuvajutusega eemalt põhjalikke kontrolliaruandeid.

Mentor UT-ga võite oodata:
  • Suure jõudlusega konstruktsioon: võimas 32:32 faasilise massiivi vigade detektor (laiendatav kuni 32:128) tavapärase UT kanaliga ja 20kHz impulsside kordussagedusega (RPF)
  • Vastupidav vastupidavus: peab vastu karmides keskkondades, kuna on määratud IP65 vastupidavusastmega
  • Tootlikumad ja kvaliteetsemad kontrollid: kasutaja poolt määratletud kontrolli-"rakendused" või seadmesse eelinstalleeritud rakendused, mis on kohandatud vastavalt teie vajadustele
  • Võrratu ühilduvus: hõlpsasti ühildatav GE tööstusharu juhtivate kaheelemendiliste lineaarsete DM-sondidega korrosioonikontrolliks, lineaarsete massiivi sondidega keevisõmbluste ja komposiitide kontrolliks ning paljude erinevate kaubanduslikult kättesaadavate skanneritega
  • Intuitiivne kasutamine: kindasõbralik, kohandatav puuteekraaniga kasutajaliides ning pardal olev traadita ühenduvus ja andmete eksport, et lihtsustada aruandlust ja analüüsi (sisaldab offline-analüüsitarkvara)
  • Aja ja ressursside kokkuhoid: spetsialiseeritud töövood lihtsustavad keerukaid kontrolle, et suurendada tõhusust ja lihtsustada koolitust

Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jawa Timur

Asukoht
Surabaya

Lõppkuupäev
31.12.2024 09:00