Kataloog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAHELI VIGADE DETEKTOR, KASUTATUD

Vasta kuulutusele

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 veaandur on kerge ja ergonoomiliselt konstrueeritud, et seda oleks lihtne kasutada. Sellel on suur puuteekraan ja nupud, mis võimaldavad sujuvat kahepoolset kasutamist. Kindaid kandev 7-tolline LCD-puuteekraan on vaadeldav mis tahes valgustingimustes. Nutikas ja intuitiivne kasutajaliides on kergesti õpitav ja kohandatav ning lihtsustab seadistamist, väljaõppe aega ja uuendusi

. Krautkrämer USM 100 pakub ka suuremat tõhusust tänu kaugjuurdepääsule ning andmete haldamisele ja salvestamisele. Digitaalsed funktsioonid hõlmavad kohandatud töövooge Mentor App tarkvara kaudu; turvalist pilvepõhist andmehaldust; kaugkalibreerimist, mis vähendab kalibreerimisaega kahelt nädalalt 30 minutile; ja avalikku poodi kohandatavate rakenduste allalaadimiseks. Mentor PC võimaldab kontrolliandmete üleslaadimist, analüüsi ja aruandlust arvutist; ja Mentor PC Live võimaldab USM 100 kasutamist eemalt. Mentor Create võimaldab kasutajal kohandada või luua ülevaatusrakendusi ainulaadsete katsemenetluste, tööstuslike rakenduste ja kogemustasemete jaoks. Andmekogumid ühilduvad ka varasemate mudelite USM Go ja USM 36 andmetega, mis võimaldab sujuvat üleminekut USM 100-le.

Defektide tuvastamine uuesti defineeritud:
Krautkrämer USM 100 on kaasaskantav kontrollivahend, mis on mõeldud väga mitmekülgne kontrollivahend, et lahendada mitmesuguseid kontrolliülesandeid. Viige läbi tööstuslike objektide põhjalik ja täpne kontroll ning täiustage oma andmeid piltide ja geograafilise asukoha abil, et parandada jälgitavust ja aruandlust.

Peamised rakendused
  • Keevituse kontrollimine
  • Korrosioonikontroll
  • Sepistamise ja valandite kontrollimine
  • Rööbaste kontrollimine
  • Komposiitide kontrollimine
  • Tuumaelektrijaamade kontrollimine

hind 1 500,00$.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Jawa Timur

Asukoht
Surabaya