Kataloog

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbodiisel päramootor 50 HP

Vasta kuulutusele

UUS Yanmar Dtorque 111

Kompaktne Dtorque 111 on mõeldud revolutsiooniliseks muutmiseks väikeste tööpaatide turul, kus selle eeldatav eluiga, mis on kaugelt üle 10 000 tunni, on vähemalt kaks korda pikem kui mis tahes võrreldava päramootori bensiinimootori eluiga.

Dtorque 111 pakub märkimisväärselt sujuvat ja vaikset diiselmootorit, mis annab 50 hj propellerile ja hämmastavat pöördemomenti 111 Nm vaid 2500 pööret minutis. See on tunduvalt parem kui uusimatel 70 hj 4-taktilistel bensiinimudelitel ja enam kui piisav, et kiirendada kiiresti enamikku väikelaevu lennukile, kusjuures suures mahasurumisel on piisavalt madalat veojõudu.

Dtorque on ideaalne valik, kui kasutate või haldate:
  • tööpaate
  • ohutus-/päästepaate
  • kalapaate
  • valitsuse ja sadamavaldajate laevad
  • reisipaadid
  • superjahtide tenderid


Suurem ohutus
Diisel on vähem tuleohtlik kui bensiin, mistõttu Dtorque on ohutum valik potentsiaalselt ohtlikes keskkondades, näiteks nafta- ja gaasitööstuses. Superyahtide ja kruiisilaevade operaatorid saavad kasu ka aja- ja kulusäästust, mis on seotud vähemate tuleohutusabinõude ja -eeskirjadega.

Lisaks sellele on vaja hallata ainult ühte tüüpi kütust, mis on laiemalt kättesaadav kogu maailma sadamates. Dtorque ületab ka ELi RDC II etapi heitgaasieeskirjad, kuid ei vasta veel EPA nõuetele.

Madal müra ja vibratsioon
Dtorque'il on kahesilindriline common rail turbodiiselmootor, mis kasutab alumiiniumplokis asuvat kahte vastupäeva pöörlevat väntvõlli, mis on ainulaadne süsteem. See tehnoloogia koos patenteeritud "Spaceball" konstruktsiooniga aitab vähendada vibratsiooni ja müra.

Veel üks nende väntvõllide eelis on pöörlemis- ja töömomendi (roolimomendi) puudumine.

Selle

tulemuseks on vähem väsimust mootori töötamise ajal

.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Indonesia

Piirkond
Aceh

Asukoht
Banda Aceh

Lõppkuupäev
31.01.2025 10:00