Kataloog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Tünnipumbad

Vasta kuulutusele

Trumlipumbad madala viskoossusega vedelike pumpamiseks mitmesugustest tünnidest, konteineritest, IBC-dest ja muudest mahutitest

FLUXi trumlipumbad ja konteinerpumbad sobivad erinevate madala viskoossusega vedelike - sealhulgas eriti agressiivsete ja kergesti süttivate vedelike - pumpamiseks. Moodulpõhimõttel konstrueeritud trumlipumpade puhul on võimalik kasutada erinevaid trumlipumpasid ühe ja sama mootori ja sobivate lisaseadmetega. Tänu meie tünnipumpade väikesele kaalule saab neid hõlpsasti kanda tünnist tünni. Samuti võimaldab mootori ja trumlipumba lihtne käsitsemine lühikesi üleminekuaegu.

FLUXi trumlipumbad on saadaval plahvatuskindlate trumlipumpadena, millel on 3A-sertifikaat, ja FLUX FOOD-pumpadena (vastavalt määrusele (EÜ) 1935/2004 ja FDA CFR 21) kvaliteetsest roostevabast terasest.

Pakume ka suurt valikut võimsaid mootoreid: Elektriliste trumlipumpade mootorid ja suruõhumootorid suruõhuga töötavate trumlipumpade jaoks. Erivajaduste puhul projekteerime ja teostame FLUXis ka erimodifikatsioonid, eritooted ja isegi eritellimused.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Germany

Täiendav teave