Kataloog

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Roostevabast terasest õmblusteta torud

Vasta kuulutusele

Roostevabast terasest õmblusteta torud

Roostevaba teras on rauasulam, mille kroomisisaldus on vähemalt 10,5 protsenti. Sellised legeerivad elemendid nagu nikkel, molübdeen, titaan, süsinik, lämmastik ja vask parandavad roostevaba terase tugevust, vormitavust ja muid omadusi. Erinevatel sulamitel on erinev korrosioonikindlus.

Võrreldes süsinikterasega pakuvad roostevabast terasest sulamid kõrgemat madalatemperatuurilist sitkust, suuremat töökarastust, suuremat tugevust ja kõvadust, suuremat plastilisust ja atraktiivsemat välimust.

Roostevabast terasest õmblusteta torude eelised
Roostevabast terasest õmblusteta torude eelised See on kuumakindel ja sobib suure võimsuse ja kõrge temperatuuri rakenduste jaoks.

Õmblusteta roostevabast terasest torude tootmisprotsess
Tüüpilised protsessid õmblusteta roostevabast terasest torude valmistamiseks on ekstrusioon, süvapuurimine või stantsimine. Ekstrusiooniprotsess pakub siiski kõige ühtlasemat välisläbimõõtu (välisläbimõõt) ja lõppkokkuvõttes kõige kontsentrilisemat siseläbimõõtu (siseläbimõõt). Lisaks sellele on ekstrusioon kõige sobivam protsess pikkade, õmblusteta mähitud roostevabast terasest torude jaoks.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Hunan

Asukoht
Changsha

Lõppkuupäev
13.11.2024 15:50