Kataloog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Masinaehitus - L.B. Bohle saab mitu auhinda

Vasta kuulutusele

Saksa disainiauhind uue põlvkonna masinate eest

L.B. Bohle'i rõõm oli suur. Ennigerlohist pärit tehnoloogiaettevõte on kolm korda võitnud Saksa brändiauhinna.

"Selle aasta mais toimunud Interpackil esitlesime kolme uue põlvkonna masinaid," ütles tegevdirektor Thorsten Wesselmann tagasi vaadates. "Meie masinaid ei ole mitte ainult tehniliselt optimeeritud, vaid ka ümber kujundatud teedrajava tööstusdisainiga," jätkab Wesselmann.

Pärast konsulteerimist tööstusdisaineritega, kellega koos masinad projekteeriti, otsustas L.B. Bohle juhtkond esitada disainiauhinnale BFC tabletikattemasin, BRC kuivgranaator ja QbCon 1, pidevgranaator ja kuivati teadus- ja arendustegevuseks.

Saksa disainiauhind on avatud ettevõtetele, agentuuridele, teenusepakkujatele ja turundusekspertidele ning mittetulunduslikele ja riiklikele organisatsioonidele kõikidest sektoritest üle maailma. konkursil osalemise ja hilisemate võitjate üle otsustab Saksa disaininõukogu sõltumatu žürii.

"Pärast pidevalt positiivset reaktsiooni meie uutele masinatele lootsime salaja auhinda," teatab Wesselmann. L.B. Bohle nimetati BRC ja QbCon võitjaks, samas kui BFC tahvelkattemasin sai eriauhinna.

"Olime üllatunud, et saime korraga kolm auhinda," ütleb Wesselmann. Üldiselt näevad L.B. Bohle vastutajad auhinda kui tunnustust, et nad on uue julge disainiga astunud õige sammu.

"Tänu suurepärasele meeskonnatööle ettevõttesiseselt koos väliste disaineritega on meil õnnestunud välja töötada meie süsteemide jaoks täiesti uus disainiliin, mis tagab samastumise L.B. Bohle ettevõttega. Saksa disainiauhinna võitmine aitab meil turul veelgi suuremat tähelepanu ja nähtavust saavutada," ütleb tegevdirektor Tim Remmert, kes näeb auhinnal edasisi positiivseid mõjusid.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Germany