Kataloog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Hiina inspekteerimisteenused - Konteinerite laadimise järelevalve

Vasta kuulutusele

Täielik kontrolliteenus Tarnija audit Tootmiseelne kontroll tootmise ajal kontroll veoeelne kontroll konteineri laadimise järelevalve

Laadimisjärelevalve
Laadimiskontroll käivitatakse tehases, ladudes või kaubasaatjate laadimiskohtades. Kontrollida saadetiste kvaliteeti ja kogust, et veenduda, et saadetised vastavad heale kvaliteedile ja õigele kogusele. Vahepeal kontrollivad inspektorid kogu veoprotsessi, et veenduda, et konteinerid on heas seisukorras ja korralikult laaditud.
Erinevatele tootekategooriatele koostame klientide nõuete ja meie kogemuste põhjal spetsiaalse kontrollnimekirja. Ja meie inspektor kontrollib kaupa rangelt vastavalt kontrollnimekirjale ja heakskiidetud näidisele kontrolliprotsessi ajal ning annab endast parima, et vähendada teie osturiske.
Kui kontroll on lõppenud, anname teile tulemuse. Ja kontrolliaruanne saadetakse teile 24 tunni jooksul.
Paljud kauplejad naudivad meie kvaliteedikontrolli teenust mitte ainult seetõttu, et meie kontrolliteenus on kulutõhus, vaid ka seetõttu, et nad teavad, et me ootame kvaliteedikontrolli. Meie klientide hulka kuuluvad: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech jne.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Shenzhen

Asukoht
Guangdong

Lõppkuupäev
29.06.2024 23:50