Kataloog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porcelaanist taldrikud Made in Italy

Vasta kuulutusele

porcelain4TOP on GRESITALIANO SRL uus kaubamärk, mis on spetsialiseerunud suurte 6 mm, 12 mm ja 20 mm paksuste portselaniplaatide graafilisele disainile, tootmisele ja turustamisele, mis on 100% valmistatud Itaalias.

Liitu meiega, et tuua Itaalia elegantsi USA-sse: tule portselanist taldrikute turustajaks

Porcelain4Top kutsub kirglikke ja tulevikku mõtlevaid üksikisikuid ja ettevõtteid ühinema meiega võrratu stiili ja rafineerituse teekonnal.

Positsioneerige end ajatu ilu saadikuna USA-s, saades meie peenete Itaalia portselanist taldrikute turustajaks.

Miks teha koostööd Porcelain4Topiga:

Esmaklassiline kvaliteet: Meie Itaalia portselanist taldrikud on hoolikalt valmistatud ja näitavad tuntud Itaalia käsitöö kvaliteeti, mis on vastu pidanud aja katsumusele.

Mitmekülgne disain: Meie portselanist taldrikud pakuvad laia valikut disaini ja viimistlusi, mis sobivad teie klientide nõudlikule maitsele.

Võrratu asjatundlikkus: Meiega koostööd tehes on teil juurdepääs ekspertide meeskonnale, kes pakub teile ulatuslikke tooteteadmisi, turundustuge ja individuaalset nõustamist.

Turustaja eelised:

Eksklusiivne tootevalik: Porcelain4Topi turustajana on teil eksklusiivne juurdepääs meie Itaalia portselanist taldrikutele, mis eristab teid konkurentide hulgast.

Turundustoetus: Kasutage meie turundusalaseid teadmisi ja turundusmaterjale, et suurendada oma kohalolekut tööstuses, jõuda laiema publikuni ja suurendada müüki.

Tulus koostöö: Me usume vastastikusesse edule. Koostöö Porcelain4Topiga turustajana avab uksed kasumlikule partnerlusele brändiga, mis tähistab elegantsust ja kvaliteeti.

Kuidas alustada oma teekonda:

turustajaks saamine on lihtne protsess. Võtke ühendust meie meeskonnaga, et väljendada oma huvi, ja teeme koostööd, et tuua Itaalia portselanist taldrikute rafineeritus igasse USA nurka.

Parandage oma äri, pakkudes luksuse kehastust Porcelain4Topi Itaalia portselanist taldrikutega. Võtke meiega juba täna ühendust, et algatada koostöö, mis määratleb Ameerika turul elegantsi uuesti.

Võtke meiega kohe ühendust!


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
Italy

Piirkond
Emilia Romagna

Asukoht
Sassuolo

Täiendav teave