Kataloog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP kork materjali veinipudelite alumiiniumisulam 8011

Vasta kuulutusele

Hongchang Alumiinium tarnib alumiiniumlehed ja rullid valmistamiseks pudelikorgid, mis on ideaalne materjal PP korgid viski pudelid ja muud joogipudelid. Sellel on suurepärased niiskuskindlad, lekke- ja võltsimisvastased omadused, mis muudab selle tõeliselt ohutuks, tervislikuks, kiireks ja keskkonnasõbralikuks, suurendades toote lisandväärtust.

PP-pudelite korkide tootmisel on ranged nõuded materjali tugevusele, venivusele ja mõõtmete kõrvalekaldumisele, vastasel juhul tekivad töötlemise käigus praod või kortsud. Et tagada trükkimise mugavus pärast pudelikorki vormimist, peab pudelikorki materjali pind olema sile. Puuduvad rullijäljed, kriimustused ja plekid. Tavaliselt kasutatavad sulamid on 8011-H14, 8011-H16 jne. Alumiiniumist pudelikorkide materjale saab toota kuumvaltsimise, pidevvalu, pidevvaltsimise või külmvaltsimise teel.

PP pudelikorkide materjali omadused:
1. Kerge kaal.
2. Keskkonnasõbralik, keskkonnasõbralik ja kergesti taaskasutatav.
3. Suurepäraste barjääriomadustega.
4. Hea vormitavusega
5. Hea vormimisvõime. Kaunis välimus ja särav kaunistus.
8011 alumiiniumist sulgemisplaate kasutatakse pudelite ja muude mahutite keeratavate korkide süsteemide valmistamiseks ning need on üks peamisi tooteid alumiiniumpakendite turul. Alumiiniumi õhukindlad ja valguskindlad omadused ning lihtne vormimine ja kaunistamine muudavad selle kinniste rakenduste jaoks sobivaks materjaliks.

Alumiiniumist PP-kaaned on kasutusel klaaspakendite, sealhulgas mineraalvee, loodusliku vee, alkoholivabade ja alkohoolsete jookide, toidulisandite ja mahlatoodete jaoks.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
henan

Asukoht
No. 14, Business Outer Ring Road