Kataloog

BLIIoT| Uus versioon BL120DT DL/T645 IEC 104 Modbuse muundamine elektrisüsteemi automatiseerimisel

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Uus versioon BL120DT DL/T645 IEC 104 Modbuse muundamine elektrisüsteemi automatiseerimisel

Vasta kuulutusele

Sissejuhatus DL/T645 Modbus gateway on seade, mis võimaldab suhtlust DL/T645 protokolli kasutavate seadmete ja Modbus protokolli kasutavate seadmete vahel. Samamoodi hõlbustab IEC 104-Modbus-värav IEC 104-protokolli kasutavate seadmete ja Modbus-protokolli kasutavate seadmete vahelist teabevahetust. DL/T645 on Hiinas laialdaselt kasutatav sideprotokoll arukate mõõtmis- ja energiajuhtimissüsteemide jaoks. See määratleb energiamõõtjate ja andmekogumissüsteemide vahelise andmevahetuse vormingu ja reeglid. Teisalt on Modbus üldine protokoll, mida kasutatakse erinevate tööstuslike seadmete vaheliseks suhtluseks.

Toote kirjeldus

BL120DT gateway toimib vahendajana, mis võimaldab Modbus protokolli kasutavatel seadmetel lugeda andmeid DL/T645 protokolli kasutavatest seadmetest ja kirjutada andmeid nendesse. See teostab protokolli konverteerimist ja andmete kaardistamist kahe protokolli vahel, tagades erinevate seadmete vahelise tõrgeteta side.



BL120DT gateway täidab sama eesmärki, kuid IEC 104 protokolli ja Modbus protokolli kasutavate seadmete puhul. IEC 104 protokolli kasutatakse tavaliselt elektrisüsteemide automatiseerimise ja SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) rakendustes.



Toote omadused

1. Toetab DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Toetab ühendust kuni 50 seadmega ja 4000 andmepunkti kogumist.

3. Toetab 6 RS232/RS485 valikulist sisendit.

4. 4. võtab kasutusele varjatud ARM MCU ja on Linux OS süsteemil põhinev toode.

5. 2 Ethernet porti (WAN port ja LAN port).

6. toetab 4G, WiFi, GPS.

7. toetab OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. toetab marsruutimisfunktsioone ja kaskaadi lüliti andmete kogumist, et hõlbustada rohkemate tööstusseadmete andmete kogumist. Tarkvaral on täielikud funktsioonid ja see katab enamiku levinud rakendusstsenaariume.

9. See integreerib humaniseeritud konfiguratsiooniliidese, mida BLIIoT järgib, samuti kaugkonfiguratsiooni, kaugfirmavara uuendamise ja muud funktsioonid. Kasutajad peavad tegema ainult lihtsaid seadistusi.

10. See võtab vastu kinnitusstruktuuri ja sellel on tagasilöögi kaitsega toiteallika disain.

11. See võtab vastu BLIIoTi patenteeritud rööpmelpolttehnoloogia ja toetab standardset DIN35 rööpmelpaigaldust ja seinale paigaldamist.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangdong

Asukoht
Shenzhen