Kataloog

Kliimaseadme konverteerimine Modbus'ile, BLIIoT| Uus versioon BL120AC

04.04.2024 13:05

Kliimaseadme konverteerimine Modbus'ile, BLIIoT| Uus versioon BL120AC

Vasta kuulutusele

Sissejuhatus Kliimaseadme ja Modbuse protokolli rakendamiseks on tavaliselt vaja väravaseadet, mis teisendab kliimaseadme oma kommunikatsiooniprotokolli Modbusega ühilduvateks andmeteks. Värav toimib sillana, mis tõlgib kliimaseadme andmed Modbuse registriteks või spiraalideks, mida teised Modbuse seadmed saavad mõista. Kliimaseadmest Modbusesse protokolli on erinevaid variante, sõltuvalt kliimaseadme tootjast ja mudelist. Mõned üldkasutatavad protokollid on Modbus RTU ja Modbus TCP/IP.

Toote kirjeldus

BL120AC kliimaseade Modbus gateway on seade, mis võimaldab sidet kliimaseadme ja Modbus võrgu vahel. See toimib sillana kahe süsteemi vahel, võimaldades andmevahetust ja juhtimist.



BL120AC liidestub tavaliselt kliimaseadmega, kasutades selle omaenda protokolli, tõlkides andmed Modbuse protokolliks, mida teised Modbuse võrgus olevad seadmed mõistavad. See võib teisendada erinevaid parameetreid, nagu temperatuur, niiskus, ventilaatori kiirus ja töörežiimid Modbuse registriteks või spiraalideks.



Ühendades kliimaseadme Modbuse võrku, saate selle integreerida suuremasse hooneautomaatikasüsteemi või SCADA-süsteemi (järelevalve-, kontrolli- ja andmekogumissüsteem). See võimaldab mitme HVAC-süsteemi tsentraliseeritud jälgimist, juhtimist ja koordineerimist, mis toob kaasa parema energiatõhususe ja lihtsama juhtimise.

Toote omadused

1. Toetab Modbus RTU, Modbus TCP, kliimaseadmeid jne.

2. Toetab ühendust kuni 50 seadmega ja 4000 andmepunkti kogumist.

3. Toetab 6 RS232/RS485 valikulist sisendit.

4. See võtab kasutusele varjatud ARM MCU ja on Linux OS süsteemil põhinev toode.

5. 2 Ethernet-porti (WAN-port ja LAN-port).

6. Toetab 4G, WiFi, GPS.

7. Toetab OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Toetab marsruutimisfunktsioone ja kaskaadlüliti andmete kogumist, et hõlbustada rohkemate tööstusseadmete andmete kogumist. Tarkvaral on täielikud funktsioonid ja see katab enamiku levinud rakendusstsenaariume.

9. See integreerib humaniseeritud konfiguratsiooniliidese, mida BLIIoT järgib, samuti kaugkonfiguratsiooni, kaugfirmavara uuendamise ja muud funktsioonid. Kasutajad peavad tegema ainult lihtsaid seadistusi.

10. See võtab vastu kinnitusstruktuuri ja sellel on tagasilöögi kaitsega toiteallika disain.

11. See võtab vastu BLIIoTi patenteeritud rööpmelpolttehnoloogia ja toetab standardset DIN35 rööpmelpaigaldust ja seinale paigaldamist.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangdong

Asukoht
Shenzhen