Kataloog

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Uus versioon BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP to Modbus Gateway hooneautomaatikas

Vasta kuulutusele

Sissejuhatus BACnet ja Modbus on kaks laialdaselt kasutatavat sideprotokolli hooneautomaatika ja tööstusjuhtimise valdkonnas. BACnet (Building Automation and Control networks) on spetsiaalselt hooneautomaatikasüsteemide juhtimiseks ja järelevalveks loodud protokoll, samas kui Modbus on avatud jadakommunikatsiooniprotokoll, mida kasutatakse tavaliselt tööstuslikes juhtimissüsteemides. BACneti ja Modbusi võrkude integreerimine võimaldab sujuvat suhtlust ja andmevahetust neid erinevaid protokolle kasutavate seadmete vahel. Selline integreerimine saavutatakse tavaliselt BACnetist Modbusesse viiva või muunduri abil. Värav toimib translaatorina, mis võimaldab BACnet-võrgu seadmetel suhelda Modbus-võrgu seadmetega.

Toote kirjeldus

BL120BN BACnet to Modbus gateway on seadmelahendus, mis võimaldab sidepidamist BACnet ja Modbus võrkude vahel. See toimib sillana, mis võimaldab BACnet-protokolli kasutavatel seadmetel suhelda Modbus-protokolli kasutavate seadmetega.



Kasutades BL120BN BACnet to Modbus gateway'd, on võimalik integreerida neid erinevaid protokolle kasutavaid seadmeid ja süsteeme, võimaldades ristkommunikatsiooni ja andmevahetust. Selline integreerimine parandab koostalitlusvõimet, lihtsustab süsteemi haldamist ning hõlbustab seadmete jälgimist ja juhtimist nii BACnet- kui ka Modbus-võrkudes.

 

Toote omadused

1. Toetab BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Toetab ühendust kuni 50 seadmega ja 4000 andmepunkti kogumist.

3. Toetab 6 RS232/RS485 valikulist sisendit.

4. Kasutab sisseehitatud ARM MCU-d ja on Linux OS süsteemil põhinev toode.

5. 2 Ethernet-porti (WAN-port ja LAN-port).

6. Toetab 4G, WiFi, GPS.

7. Toetab OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Toetab marsruutimisfunktsioone ja kaskaadlüliti andmete kogumist, et hõlbustada rohkemate tööstusseadmete andmete kogumist. Tarkvaral on täielikud funktsioonid ja see katab enamiku levinud rakendusstsenaariume.

9. See integreerib humaniseeritud konfiguratsiooniliidese, mida BLIIoT järgib, samuti kaugkonfiguratsiooni, kaugfirmavara uuendamise ja muud funktsioonid. Kasutajad peavad tegema vaid lihtsaid seadistusi.

10. See võtab vastu kinnitusstruktuuri ja sellel on tagasilöögivastase kaitsega toiteallika konstruktsioon.

See võtab vastu BLIIoTi patenteeritud rööpapaigaldustehnoloogia ja toetab standardset DIN35 rööpapaigaldust ja seinale paigaldamist.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangdong

Asukoht
Shenzhen