Kataloog

BL121PO PLC protokoll OPC UA väravale

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC protokoll OPC UA väravale

Vasta kuulutusele

BLIIoT|Uus versioon BL121PO Multiple PLC Protocol to OPC UA Gateway erinevates tööstusautomaatika rakendustes Sissejuhatus PLC-d toodavad tohutul hulgal andmeid protsesside, tootmise ja diagnostika kohta. Gateway hõlbustab nende andmete edastamist OPC UA-põhistesse süsteemidesse, nagu SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) või MES (Manufacturing Execution Systems). Konverteerides PLC-andmed OPC UA-ks, on lihtsam koguda, analüüsida ja kasutada teavet reaalajas jälgimiseks, kontrollimiseks ja otsuste tegemiseks. Tehnoloogia areneb kiiresti ning aja jooksul tekivad uued standardid ja protokollid. Kasutades OPC UA väravat, kindlustavad ettevõtted oma automaatika infrastruktuuri tulevikukindlaks. Kui PLC-protokollides toimuvad uuendused või muudatused või kui võetakse kasutusele uusi seadmeid, millel on erinevad protokollid, saab värav kohaneda ja jätkata usaldusväärset suhtlust PLCde ja ülejäänud süsteemi vahel.

Toote kirjeldus

BL121PO PLC-protokolli OPC UA-värav toetab erinevaid PLC-protokolle, sealhulgas neid, mida kasutavad Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta ja teised PLC-margid. BL121PO toetab ka teisi PLC-protokolle, mida kasutavad erinevad tootjad. See toimib protokolli tõlkijana ja võimaldab sujuvat andmevahetust erinevate PLC-de ja OPC UA-põhiste süsteemide vahel, sõltumata vastavatest protokollidest.

Konverteerides PLC-andmed OPC UA-protokolliks, on võimalik PLC-de kaugseire ja -juhtimine OPC UA-põhiste süsteemidega. See võimaldab suuremat paindlikkust ja tõhusust tööstusautomaatikas. BL121PO konverteerimine pakub tööstusautomaatika jaoks märkimisväärseid eeliseid, sealhulgas suuremat paindlikkust, koostalitlusvõimet, turvalisust ja skaleeritavust.


Toote omadused

1. toetab Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta ja teisi PLC-protokolle, OPC UA.

2. toetab ühendust kuni 50 seadmega ja 4000 andmepunkti kogumist.

3toetab 6 valikulist RS232/RS485 sisendit.

4. Kasutab sisseehitatud ARM MCU-d ja on Linuxi operatsioonisüsteemil põhinev toode.

5. 2 Ethernet-porti (WAN port ja LAN port).

6. Toetab WiFi.

7.toetab OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Toetab marsruutimisfunktsioone ja kaskaadlüliti andmete kogumist, et hõlbustada rohkemate andmete kogumist tööstusseadmetelt. Tarkvaral on täielikud funktsioonid ja see katab enamiku levinud rakendusstsenaariume.

9. Integreerib BLIIoTi järgse humaniseeritud konfiguratsiooniliidese, samuti kaugkonfigureerimise, firmavara kauguuendamise ja muud funktsioonid. Kasutajad peavad tegema vaid lihtsaid seadistusi.

10. Seadmel on vastupidise polaarsuse kaitsega paigaldusstruktuur ja toiteallika konstruktsioon.

11. See võtab kasutusele BLIIoTi patenteeritud rööpapaigaldustehnoloogia ja toetab standardset DIN35 rööpapaigaldust ja seinakinnitust.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Guangdong

Asukoht
Shenzhen