Kataloog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Haruldased metallid ja haruldased muldmetallid

Vasta kuulutusele

UrbanMines Tech. Limited on ülemaailmne usaldusväärne haruldaste metallide oksiidide ja ühendite, haruldaste maade oksiidide ja ühendite, värviliste metallide ringlussevõtu haldamise ülemaailmne tarnija.

UrbanMines on muutumas professionaalseks liidriks arenenud materjalide ja ringlussevõtu valdkonnas ning teeb oma materjaliteaduse, keemia ja metallurgia alaste teadmistega tõelist vahet turgudel, mida ta teenindab. 17 aastat on möödunud sellest, kui alustasime oma klientide teenindamist ja koostööd tööstuse ning teadus- ja arendustegevuse valdkonnas. UrbanMines on kasvanud juhtivaks tööstusharuks kui terviklik haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide toodete tarnija, kes teostab integreeritud tootmist alates kvaliteetsest toorainest kuni kõrge puhtusastmega oksiidide ja ühenditeni.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, see on see, mida me oleme kõik UrbanMines Tech Limited. Kuna me mõistame usaldusväärsete ja järjepidevate materjalide tähtsust meie klientide teadus- ja arendustegevuse ja tootmise vajaduste jaoks, oleme investeerinud ja loonud haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide soolade ühendite töötlemise tehase ning loonud ka kindlad suhted meie OEM-tootjatega. Külastades sageli meie tootmismeeskonda ja rääkides juhtkonna, tootmis- ja kvaliteedikontrolliinseneride ning tootmisliinidel töötavate töötajatega soovitud kvaliteedist, loome tõeliselt toimiva partnerluse.

Just need aastate jooksul loodud hinnatud sõprussuhted võimaldavad meil tarnida oma klientidele üle maailma järjepidevaid ja kvaliteetseid tooteid.

Nii nagu maailm muutub, nii muutume ka meie. Me muudame iga päev meie klientide, tarbijate, meie meeskonna ja kogu maailma jaoks.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China