Kataloog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Vedela lämmastiku mahutid

Vasta kuulutusele

Vedela lämmastiku mahutid on mitmekülgsed ja asendamatud krüogeensed ladustamisseadmed teadusuuringutes, meditsiinis ja tööstuses. 10-liitrised vedela lämmastiku mahutid katavad tänu oma mõõdukale suurusele ja kaasaskantavusele väga erinevaid stsenaariume. Näiteks väljaminev sperma kogumine loomakasvatuse jaoks, külmutatud sperma nisutorude staatiline säilitamine, väikese koguse rakkude külmutamine laboris ja tööstuslikud külmutustarvikud.

Räägime üksikasjalikult 10-liitrise vedela lämmastiku hoidlatest:


1. TIANCHI 10-liitriste vedela lämmastiku säilitamise mahutite tavalised mudelid on 50mm, 80m, 125mm ja 210mm;
Nende hulgas on 50mm sobivam väikese koguse proovi säilitamiseks või lihtsalt vedeliku lämmastiku säilitamiseks kasutamiseks, pikema staatilise säilitamise ajaga; 80mm kaliibriga on sarnane 50mm, mis sobib paremini väikese koguse proovi säilitamiseks, kuid mida on lihtne võtta. Lühikese staatilise säilitamisaja tõttu ei ole kasutussagedus nii hea kui eespool nimetatud kahe kaliibri puhul, seega sobivad 125mm ja 210mm paremini vedeliku lämmastiku lühiajaliseks säilitamiseks ning kasutajad, kes ei hooli säilitamisajast, võivad neid kasutada.


2. Struktuur
Nagu kõigil vedela lämmastiku mahutitel, on ka 10-liitrine vedela lämmastiku mahutil kahekordne põie vaakum- ja mitmekihiline isolatsioonistruktuur ning isoleeritud kaelakork sulgeb mahuti suu, et vähendada soojuskiirgust ja vedela lämmastiku lendumist.

3. Staatiline säilitamine ja proovi säilitamisvõime
10-liitrine vedela lämmastiku mahutid on paremad vedela lämmastiku säilitamisel, 50 mm kaliibriga staatilise säilitamise aeg 87 päeva; kahanevas järjekorras, 80 mm kaliibriga 50 päeva, 125 mm on 25 päeva, 210 mm ainult 11 päeva. Pange tähele, et tegemist on staatilise säilitamisega, st kui see on täidetud vedela lämmastikuga ja seda ei ole avatud ega kasutatud.
Plus proovide säilitamine, 6 ümmarguse kandevahendi täieliku komplekteerimisega saate hoida umbes 792 kuni 1788 külmutatud spermat nisatoru; ja umbes 150 rakku, mida saab paaritada krüokonservatsiooniklambritega.
Mõista vedela lämmastiku paak, et seda paremini kasutada. eespool on põhiteave 10-liitrise vedela lämmastiku säilitamise paagi kohta.
Tahate rohkem teada, võtke meiega ühendust, kui teil on vaja, ka teretulnud konsulteerima igal ajal.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
henan

Asukoht
zhengzhou