Kataloog

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolütriasool granuleeritud HOO 99,5% min CASi number: 29385-43-1

Vasta kuulutusele

TTA veepuhastuskemikaal

Tolütriasool
Tolütriasool on mitmekülgne korrosiooniinhibiitor, mis pakub tõhusat kaitset erinevate metallide ja sulamite oksüdatsiooni ja korrosiooni eest.
CASi number: 29385-43-1
UN NO..: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekulaarne valem: C9H9N3
Puhtus (%): 99.5% min
Välimus: Valge kuni valkjas pulber või graanulid
Pakend: 25kg/kott või vastavalt kliendi soovile

TULEMUSED
Puhtus, % 99,5min 99,81
Sulamistemperatuur, ℃ 97min 97,22
Tuhasisaldus, % 0,05max 0,024
Veesisaldus, % 0,1max 0,079
PH väärtus 5-6 5,58

 

Tolütriasool
Tolütriasool, alternatiivselt TTA, on orgaaniline ühend, mida tähistatakse keemilise valemiga C9H9N3. Selle välimus varieerub valgest kuni valkjasvalge värvusega, mis on pulbri või graanulite kujul. See aine on oluline korrosiooni ja katlakivi inhibiitor erinevates sektorites, eelkõige veepuhastuses, metallitöötluses ja nafta rafineerimisel. Selle roll seisneb metallide kaitsmises korrosiooni eest ja pindade katlakivi või ladestumise takistamises. Lisaks leiab tolütriasool rakendust jäätumisvastastes lahustes ja vasepõhiste sulamite valmistamisel lisaainena.

CASi number: 29385-43-1
UN NO..: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekulaarne valem: C9H9N3
Puhtus (%): 99.5% min
Välimus: Valge kuni valkjas pulber või graanulid
Pakend: 25kg/kott või vastavalt kliendi soovile

Tolütriasool Kasutusalad
1. Korrosiooni inhibeerimine: Seda ainet kasutatakse laialdaselt korrosiooniinhibiitorina jahutusveesüsteemides, metallitöötlemisvedelikes ja mitmesugustes tööstuslikes rakendustes. See moodustab metallpindadele kaitsva kihi, mis takistab korrosiooni ja pikendab seadmete kasutusiga.
2. Katlakivi inhibeerimine: See takistab tõhusalt katlakivi või ladestumise tekkimist veesüsteemides, kateldes ja soojusvahetites. Selle funktsioon vähendab mineraalide ladestumist, säilitades seega seadmete tõhususe.
3. Metallide kaitse: See ühend toimib kaitsevahendina, eriti vase ja selle sulamite puhul. See takistab metallipinna oksüdeerumist ja takistab metallide tuhmumist, osutudes väärtuslikuks metallide säilitamisel, puhastamisel ja ladustamisel.
4. Külmumisvastane lisand: Seda lisatakse aeg-ajalt jäätumisvastastele lahustele, et suurendada nende korrosioonikaitseomadusi. See kaitseb jahutussüsteemi metallosasid ja takistab rooste tekkimist.
5. Betooni parandamine: Ehituses toimib see betooni ja tsementeerivate materjalide lisaainena. See toimib korrosiooniinhibiitorina armatuurterase jaoks, kaitstes seda kloriidioonidest põhjustatud korrosiooni eest.
6. Kütuse modifitseerimine: Kasutatakse mõnikord kütuselisandina, eriti lennukikütustes. See kaitseb kütusesüsteemi komponente korrosiooni eest ja aitab vältida sadestumist kütusetorustikes ja injektorites.


Vasta kuulutusele

Rubriik
Pakkumine

Riik
China

Piirkond
Henan

Asukoht
Zhengzhou