RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
See on ensüüm, mis moodustab valgu molekulide vahel ristseoseid. Peamised tooterühmad transglutaminaasi kasutamisel:
lihatooted, vorsti- ja singitooted, mereannitooted, pagaritooted, piimatooted ja vegantooted.
TG kasutamisel on eeliseid:
* Parandab liha tekstuuri
* ja lihatükkide vahelist sidumist
* Vähendab fosfaate
* Vähendab veekaotust toiduvalmistamise ajal
* Parandab madala naatriumisisaldusega toodete lõpptekstuuri
* Parandab tekstuuri ja elastsust
* Suurendab geeli tugevust, hõlbustades valgu kaotamist
* Vähendab kummi- ja želatiinisisaldust
jne.
Enim kasutatakse: lihatooted, piimatooted, mereannitooted, pagaritooted, juustu-/pagaritooted, vegantooted.
Rubriik
Pakkumine
Riik
Poland
Asukoht
Rzeszow