Kataloog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - tugev kinnitus turvaliseks tootmiseks

HEMA võimsad RotoClamp kinnitusseadmed on ideaalsed pöörlevate positsioonide kinnituseks telgedel, laudadel ja masinate pöörlevatel peadel. Kuna klambersüsteem töötab tõrkekindla põhimõtte järgi, klammerdab see teljed kiiresti ja suure jõuga isegi elektrikatkestuse korral.

Turvalised ja täpsed tootmisprotsessid HEMA pneumaatiliste kinnitusseadmetega
Paljudel tööstuslikus tootmises kasutatavatel masinatel ja süsteemidel on teljed ja spindlid, mis tuleb erinevates tööasendites kindlalt kinnitada. Selliste rakenduste jaoks pakub HEMA RotoClamp: pöörlev kinnitusseade, mida saab kasutada ka tõrkekindla seadmena. RotoClampile on iseloomulikud suured kinnitusjõud suhteliselt madala töörõhu juures. See on võimalik tänu pneumaatilisele tööpõhimõttele, mis põhineb vedruakumulaatoril. Sisemise vedrumembraanikambri õhutamisega ja välise vedrumembraanikambri õhutamisega vabastatakse membraan. Selle tulemusena deformeerub klamberelement klamberpinna piirkonnas elastselt ja surub kinnitatava võllile. Vajaduse korral saab kinnitusjõudu veelgi suurendada, rakendades booster-funktsiooni abil välisesse vedrumembraanikambrisse täiendavat suruõhku.

Rõhuhäire korral toimub telje kohene kinnitus (tõrkekindel versioon). Tänu pneumaatikale on reaktsiooniaeg eriti lühike. Väga lühikeste kinnitusaegade saavutamine on võimalik tänu otse kinnitusmehhanismile paigaldatud kiirlahendusventiilile ja kiirlahenduslülitile. RotoClamp on saadaval nii sise- kui ka väliskinnitusversioonina ning ühildub kõigi tööstuses levinud võlli suurustega.
TAGASI

Veel uudiseid

Meie pöördaknad vabastavad vaateid