Kataloog

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

VÄLJAKUTSED SEADMETE VÕRGUTAMISEL

Üha rohkem seadmeid ühendatakse mobiilside kaudu. Pidev kättesaadavus ja usaldusväärne andmeside on siinkohal väga olulised. Paigaldatud väravate võrgukatkestustest tingitud rikete määr on umbes 15%, see toob kaasa kallid ümberehitused! Signaalitugevuse mõõtmiseks mõeldud ENQT LTE-võrgu testeriga saate optimaalselt paigutada nt GSM-hädakõnesüsteemid liftišahtis või masinaruumis. Valitud teenusepakkuja, vastuvõtutaseme, andmeedastuse ja võrgu kättesaadavuse osas ei ole enam mingeid raskusi.

ENQT LTE-võrgu testeriga kuuluvad teise külastuse ja võrgukatkestused minevikku. Saate keskenduda oma tegelikule tööle! Võrgu tester annab teile kiiresti ja lihtsalt kehtivad mõõtmistulemused mobiilivõrgu kvaliteedi määramiseks. Selleks ühendub Netztester LTE erinevalt teistest seadmetest otse mobiilsidevõrkudega, mis viib paremate tulemusteni. Tänu reaalajas mõõtmisrežiimile näete reaalajas, kuhu teie antennid tuleb optimaalse vastuvõtu tagamiseks paigutada. See lihtsustab teie töötajate tööd kohapeal ja hoiab ära kallid ümberehitused. Võrgu tester LTE veenab oma äärmiselt lihtsa kasutuse ja mõõdetud väärtuste värvikodeerimisega. Tänu selle intuitiivsele kasutamisele saate teie ja teie töötajad kohe ja ilma koolitustööta tõsta paigalduskvaliteeti. TMate mõõteandmete portaalis on teil alati kõik andmed kättesaadavad või saate mõõteandmed eksportida PDF- või CSV-failina.

TEHNILISED ANDMED
- Süstitud korpus on äärmiselt vastupidav ja kaitseb signaalitesti pritsmete eest.
- Võimas liitiumaku kestab terve tööpäeva ja seda saab kaasasoleva toiteallikaga hõlpsasti laadida.
- Puuteekraan teeb seadme käsitsemise lihtsaks. Kaasasolev pliiats lihtsustab kasutamist pikemate sisestuste puhul.
- Kõiki Saksa (Telekom/Vodafone/O2) ja kõiki Euroopa võrke saab testida integreeritud SIM-kaardi kaudu.
- Võrgu testeril on kaks SMA-pistikut välisantennide ühendamiseks. Kaasasolev Fakra adapter hõlbustab oma antennide kasutamist.

Veel uudiseid

Ainulaadne seadme kombinatsioon värske õhu juurdevoolust ja samaaegsest ioniseerimisest Keemivaba õhk ja pinnad Vähene hooldus ja minimaalne energiatarve Lihtne ja kiire paigaldus teie hooldusfirma poolt