Kataloog

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Uued sulgemis- ja kontrollventiilid toiduainetööstusele

Schubert & Salzer Control Systems näitab Anuga FoodTecil uut aseptiliste ja liugklappide seeriat. Tootja tagab suure tarnekindluse ja lühikese tarneaja.

Ingolstadt, Köln. - Toiduainete töötlemisel kehtivad ventiilidele ranged nõuded. Schubert & Salzer Control Systems esitleb Anuga FoodTec 2022 messil suure täpsusega kontrollventile ja usaldusväärseid sulgemisventile paljude toidu- ja joogitööstuse protsesside jaoks. 26.-29. aprillini on EHEDG-sertifitseeritud aseptiline nurgaventiil 6051 ja uus 3A-konformne hügieeniline nurgaventiil 6052 tähelepanu keskmes stendil D055 hallis 5.1
. Mõlemad steriilsed ventiilid võivad olla kavandatud sulgemis- või kontrollventiilidena. Näitusel on ka uus eriti kompaktne liugklapp tüüp 8028 koos membraanikäivitusseadmega.


Isiklik suhtlus - usaldusväärne kohaletoimetamine

Lisaks uutele ja edasistele arendustele on Schubert & Salzer Control Systemsil messikülastajatele oluline sõnum. "Isegi praeguses olukorras tagame tööstuse usaldusväärse partnerina tarnekindluse, mida me realiseerime ulatuslike meetmete abil
," selgitab Alwin Berger, ostu- ja logistikajuht.
Seda seetõttu, et juhtimis- ja sulgemisventiilide spetsialist on juba ammu varem toetunud ulatuslikele, dünaamiliselt hallatavatele varudele ja investeerinud stabiilsetesse tarneahelatesse. Tulemuseks on kriisikindel tarnevõimekus ja lühikesed tarneajad.


Toiduainete tootmise ventiilid

Väljapanekul olevad ventiilid - nagu kõik Schubert & Salzer Control Systems'i juhtimis- ja sulgemisventiilid - valmistatakse ettevõtte peakontoris Ingolstadtis. Aseptilise nurkventiili 6051 ja uue, nüüd 3A nõuetele vastava hügieenilise nurkventiili 6052 iseloomulik on nende suurepärane
puhastatavus toiduainete tootmises ja joogitehnoloogias, nt meiereides. See on võimalik eelkõige tänu optimeeritud voolukäitumisele ja klapikorpusele, mis on valmistatud mittepoorsest roostevabast terasest, mille pinna karedus on minimaalne. PTFE-kattega
membraan eraldab protsessikambri ja ventiili ajami ning on ka täiesti tundmatu SIP- või CIP-protsesside kõrgete temperatuuride suhtes.
Liugventiil tüüp 8028 reguleerib vedelaid, gaasilisi või aurulisi aineid suure täpsusega. See on eriti hea, kui seda kasutatakse kitsastes ruumides: näiteks kõige kompaktsema GS1-versiooni paigalduskõrgus nimilaiusega DN100 on vaid 487 millimeetrit.
Liugväravate tehnoloogia reguleerib voolu millisekundite jooksul, liigutades lineaarselt üksteise kohal kahte risti voolusuunaga paigutatud pilukest tihendusketast. Seega peab ajam ainult ületama kahe ketta vahelist libisevat hõõrdumist.
See vähendab käivitamisjõudu 90 protsenti võrreldes sama nimimõõduga ja sama diferentsiaalrõhuga muhvventiilidega ning on eriti kulumisvastane.


Schubert & Salzer Control Systems:

Kiiresti kasvava kõrgtehnoloogilise ettevõttena töötab
Schubert & Salzer Control Systems välja, toodab ja turustab tööstuslikuks kasutamiseks mõeldud ülitäpseid juhtimis- ja sulgemisventiilid protsessitehnikas. Ingolstadtis asuv ettevõte pakub oma klientidele teenuseid otse või tütarettevõtete kaudu Beneluxi riikides, Inglismaal, Prantsusmaal, Indias ja USAs ning enam kui 40 rahvusvahelise partneri kaudu.


Kvaliteettooted "Made in Germany".

Schubert & Salzeri ventiilid on energiatarbimise, kasutusaja ja mürataseme poolest ühed kõige tõhusamad, mis tänapäeval turul saadaval on. Nende kompaktne konstruktsioon ja kõrge juhtimiskvaliteet vähendavad paigaldus- ja hooldustööd ning tagavad kõrge töö- ja protsessikindluse ning erakordselt pika eluea.


Klappe kasutatakse keemia- ja farmaatsiatööstuses, samuti toiduainete ja jookide tootmisel ja töötlemisel, samuti plastide, terase, klaasi või paberi tootmisel ja tekstiilitööstuses. schubert & Salzer Control Systems pakub sobivaid lahendusi kõikjal, kus on vaja kontrollida ja sulgeda vedelikke, auru või gaasilisi aineid.

Täiendav teave: controlsystems.schubert-salzer.com

Veel uudiseid

Uute tüüpidega 7017 ja 7027 on Schubert & Salzeri tootevalikus nüüd kaks...