Kataloog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Füüsikalise niiskuse koguste ja rõhu kastepunkti kalkulaator

E+E Elektronik uus niiskuskalkulaator arvutab kõik olulised niiskusega seotud parameetrid ja ka rõhukastepunkti.

E+E Elektronik'i niiskuskalkulaatoriga saab keerulisi niiskusarvutusi teha lihtsalt ja reaalajas. See tasuta arvutustööriist töötab veebis igas uuemas brauseris ja seda saab paigaldada ka rakenduseks nutitelefonidesse või arvutisse. Praktilise arvutusprogrammiga saab arvutada kuni 15 niiskusega seotud parameetrit. Lisaks on E+E niiskuskalkulaatoril eraldi arvutusrežiim rõhukastepunkti määramiseks.

Niiskuse arvutamine koos mõõtemääramatusega

E+E Humidity Calculator arvutab kolme teadaoleva füüsikalise suuruse (rõhu, temperatuuri ja niiskuse mõõtmismõõdiku) põhjal kuni 15 niiskusega seotud parameetrit, nagu kastepunkt, külmumispunkt, absoluutne niiskus, entalpia jne. Oluline erinevus võrreldes teiste niiskuskalkulaatoritega on see, et E+E Humidity Calculator võtab arvesse ka mõõtemääramatust ja tagab seega eriti praktilised tulemused.

Lisaks füüsikaliste niiskusnäitajate arvutamisele ja teisendamisele saab E+E Humidity Calculatoriga simuleerida ka niiskusnäitajate käitumist rõhu ja temperatuuritingimuste muutumisel. Realistlike arvutuste tegemiseks saab kandevahenditeks valida õhu ja 10 muud gaasi (sh argoon, CO2, heelium ja metaan).

Ümberarvestusvalemid, sealhulgas mõõtemääramatuse arvutamine, põhinevad tavalistel niiskuseteooriatel ja on akrediteeritud E+E Elektronik'i kalibreerimislaboris valideeritud.

Praktiline kastepunkti kalkulaator

Lisaks niiskuse arvutamisele on E+E niiskuskalkulaatoril eraldi arvutusrežiim kastepunkti arvutamiseks suruõhusüsteemides. See võimaldab hõlpsasti määrata kastepunkti temperatuuri muutust sõltuvalt gaasi rõhust.

Kasutajasõbralik ja funktsionaalne

E+E Humidity Calculator on lihtne ja intuitiivne kasutada ning pakub rikkalikult kasulikke funktsioone. Näiteks saab füüsikaliste suuruste mõõtühikuid ühe klõpsuga SI-ühikute süsteemist USA ühikute süsteemi teisendada või iga füüsikalise suuruse jaoks eraldi määrata. Kasutajad saavad arvutatud füüsikaliste suuruste loetelu kohandada vastavalt oma vajadustele, kuvades või varjates üksikuid ridu. Arvutustulemusi saab eksportida PDF- või Exceli failidena ja saata ka e-posti teel. Nupule Reset vajutades tühistatakse kõik arvutused ja taastatakse esialgne mõõteandmete nimekiri.

E+E niiskuskalkulaator on kättesaadav aadressil humidity-calculator.epluse.com.

Veel uudiseid

CDS201, HTS201 ja TES201 kolmikuga toob Austria andurispetsialist E+E Elektronik turule uue p&oti...

Uue HTS801-ga toob E+E Elektronik turule oma seni kõige võimsama niiskuse- ja temperatuurianduri...

Digitaalne sensormoodul kuluefektiivseks niiskuse ja temperatuuri mõõtmiseks

Austria a...

alates 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hall 3, stend F31 - F32

...

Austria andurite tootja E+E Elektronik laiendab oma digitaalsete andurite portfelli kahe uue toot...

TEE501 andurelement pakub suurepärast mõõtmistäpsust kuni ±0,2 °C ja seda on tänu väikesele DFN-korpusele lihtne integreerida.