Kataloog

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Harhues & Teufert'i lineaarne töövahendite kandesüsteem

Toorikukandjate süsteemi iseloomustavad pöörlevad toorikukandjad. Täpne lineaarne rulljuhtimine koos terasest pingutuselementidega varustatud suure tugevusega hammasrihmaga juhivad töödeldava detaili kandjad igasse soovitud asendisse.
Pöörlevate toorikukandjate süsteem pakub teile mitmeid eeliseid:

Lühikesed tsükliajad
Lineaarsete rulljuhtide piirkonnas saab teostada mis tahes töötlemist, montaaži jne. Positsioneerimistäpsus on hammasrihma abil ette määratud, töödeldava detaili kandja tõstmine ja kinnitamine töötlemisjaamas võib ära jääda.

väike ruumivajadus
Lineaarse paigutuse tulemuseks on oluliselt väiksem ruumivajadus kui näiteks pöörlevate laudade puhul. Tööriistakandjate tagastamisega töötlustasandist madalamale hoitakse kokku lisaruumi ja süsteemi saab seetõttu ehitada väga kitsalt.

lihtne integreerimine olemasolevatesse süsteemidesse
Võrreldes pöörlevate laudadega on lineaarset töödeldava detaili kandesüsteemi palju lihtsam integreerida olemasolevatesse süsteemidesse, eriti materjali etteandmise ja eemaldamise osas.

Paindlik disain
Uut töödeldava detaili kandesüsteemi saab väga lihtsalt kohandada vastavalt teie vajadustele. Saadaval on praktiliselt iga soovitud pikkus, vabalt saab valida üksikute toorikukandjate vahelise kauguse, samuti kinnitusplaatide suuruse ja kujunduse. Kaks või enam süsteemi saab paigutada üksteise kõrvale, et saaks transportida ka suuremaid töödeldavaid tükke. Ajam ja juhtimine on vabalt valitav, soovi korral pakutakse ka sobivat kohandamist (äärik).

kuluefektiivne
Tänu standardkomponentide laialdasele kasutamisele saab eelkõige paljude töötlemisjaamadega süsteeme ka kuluefektiivselt realiseerida.

Veel uudiseid

Tõstemastisüsteemid erinevateks rakendusteks


GAURi pöördrõngad
Arendame oma tooteid üle 40 000 ruutmeetri suurusel...