Kataloog

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Enidine esitleb uusi roostevabast terasest amortisaatoreid 2022. aasta rahvusvahelisel tootmistehnoloogiamessil (IMTS)

Uus korrosioonikindlate roostevabast terasest amortisaatorite seeria (CRS), mis on mõeldud energia neelamiseks rasketes keskkonnatingimustes ITT Enidine esitles uut tootesarja 12.-17. septembril

Enidine'i kaubamärk, mis on tööstus-, lennundus-, kosmose-, kaitse-, raudtee- ja transporditurgude jaoks mõeldud diferentseeritud toodete ja teenuste ülemaailmne liider, esitleb rahvusvahelisel tootmistehnoloogiamessil (IMTS 2022) oma uut roostevabast terasest amortisaatorite korrosioonikindluse seeriat (CRS). Ettevõte esitles seda uut Enidine ECO ja ECO OEM seeria keskkonnasõbralike amortisaatorite mudelit 12.-17. septembrini Chicagos McCormick Place North hoones.

"Selle laienemisega täiendab Enidine oma niigi ulatuslikku energianeeldurite tooteportfelli roostevabast terasest ja keskkonnasõbraliku lahendusega karmi keskkonnaga tööstusrakenduste jaoks," ütles Enidine'i tööstusmüügi direktor Greg Herman. "Uuendus vastab Enidine'i klientide vajadustele ning põhineb ulatuslikel uuringutel ja klientide tagasisidel. Oleme põnevil selle uue, kõrgelt konstrueeritud ja korrosioonikindlate lahenduste sarja pärast, mis pakub vastupidavamaid võimalusi."

Roostevaba teras on vastupidav ja karm metall, mis ühendab endas vastupidavuse ja korrosioonikaitse ning talub traditsioonilistest materjalidest kõrgemat töörõhku ja temperatuuri. Enidine CRS-seeria kasutab neid eeliseid lisaks keskkonnasõbralikule disainile, mille vedelikud on keskkonnale ohutud ja piisavalt paindlikud, et tulla toime mitmesuguste tingimustega energia neeldumisrakendustes.

Enidine'i uued CRS roostevabast terasest amortisaatorid hõlmavad järgmist:

Roostevabast terasest valmistatud silindriline väliskeha ja karastatud kolbvarras
Sarnased mõõtmed nagu populaarsetel ECO ja ECO OEM mudelitel
Roostevabast terasest paigaldustarvikud, nagu keermutid ja stopperkaelad

Enidine'i praeguse amortisaatorite tootesarja täiendamine toob kasu tööstusharudele, kus on nõudlikud keskkonnatingimused, näiteks sagedased kõrgsurvepesuprotseduurid meditsiinis, toiduainete töötlemisel, pakendamisel, kemikaalide ja meretööstusrakendustes.

Veel uudiseid

Külastage meid

MRO Europe 2023

ExCEL London, Ühendkuningriik

Stend nr. 13...