Kataloog

TELE Haase Steuergeräte GmbH

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

20.10.2022 00:10

eCap - energiaandur aitab energiat säästa

TELE Haase eCap on kommunikatsioonivõimekuse andur analoogväärtuste täpseks mõõtmiseks digitaalseks andmetöötluseks. See edastab mõõdetud andmed Modbuse kaudu PLC-le või IoT-mooduli kaudu pilve ja on tänu oma paindlikule funktsionaalsusele universaalselt kasutatav. Ilma suurema vaevata tagantjärele paigaldatav energiaandur kogub kõik vajalikud digitaalsed andmed masinate ja süsteemide optimeerimiseks ning aitab klientidel energiat säästa - see on kasulik nii masinatele kui ka eelarvele.

Mõõtke ja optimeerige energiatarbimist
TELE eCap aitab klientidel energiat mõistlikult kasutada ja vähendada tegevuskulusid. Analoogelektriliste elektriliste väärtuste täpne mõõtmine, mis loetakse masinast välja eCap'i abil, annab kasutajale usaldusväärse andmebaasi, mida saab digitaalselt töödelda, analüüsiks ette valmistada ja visualiseerida. ECap on universaalselt kasutatav, pakkudes õiget teavet paljude erinevate rakendusvaldkondade jaoks. Tänu kiirele andmeedastusele võimaldab eCap kohe reageerida muutuvatele asjaoludele. Sel viisil saadud digitaalsed andmed ei kaitse seadmeid mitte ainult kahjustuste või rikete eest, vaid aitavad ka optimeerida tõhusust ja jõudlust.

eCap sobib ideaalselt:
  • Energiamajandus
  • Energiatõhususe suurendamine
  • Koormuse tasakaalustamine
  • Protsessi ja tehase seire
  • Ennetav hooldus
  • Andmed kui otsustav tegur

ECap mõõdab pinget ja voolu väga suure eraldusvõimega ning arvutab mitmeid muid väärtusi, näiteks võimsust, võimsustegurit, energiat või sagedust. Side toimub Modbus RTU kaudu. Kui masinate ja süsteemide mõõteandmed on digitaliseeritud, saab süsteemi läviväärtusi ja funktsioone seadistada pilve või PLC kaudu tarkvara abil. Lisaks saab andmeid salvestada ja kasutada andmete kaevandamiseks. See annab:m kasutajale:in võime teha analüüse, teha tulevikku suunatud otsuseid, et optimeerida:oma:rakenduste jõudlust.

ECap'i

saab kombineerida PLC-de, IoT-väravate või sarnaste süsteemidega, sõltuvalt rakendusest.

eCap avaldab muljet kõrge tehnilise jõudlusega:
Suurepärane proovivõtu lahutusvõime: 24 bitti
Väga kõrge tundlikkus: 1/100.000 FMR
Kõrge proovivõtusagedus: 9800 proovi/s
Väga suur täpsus: kuni 0,01 %
Digitaalne sisend täiendavate seirefunktsioonide kohalikuks integreerimiseks.
Digitaalne väljund jälgitava seadme, nt ajami või kaitserelee kohalikuks aktiveerimiseks.


Mugav paigaldamine ja isikupärastamine
eCap on kompaktse paigalduslaiusega 45 mm/1,8 tolli ja seda saab seadme esiküljel hõlpsasti parameetriseerida kruvikeeraja abil pingevabas olekus. Kliendispetsiifilisi funktsioone on lihtne rakendada ja need annavad analoogväärtustest ja suundumustest täpse digitaalse pildi. Firmware uuendamine toimub Modbus RTU kaudu.

Koos PLC või IoT-mooduliga
TELE eCap'i rakendusnäide on kombinatsioon PLCga. Siinkohal loetakse elektrilised analoogväärtused masinast välja, teisendatakse digitaalväärtusteks ja edastatakse kaabli kaudu (Modbus RTU) Modbus master'ile. See variant võimaldab kliendil pääseda digitaalsetele andmetele ligi otse kohapeal ja reageerida masina tegevusele kiiresti.

Kui eCap on kombineeritud asjade interneti mooduliga, saab masinatelt kogutud andmeid internetiühenduse kaudu pilve edastada. Sel viisil saavad erinevate seadmetega (arvuti, tahvelarvuti, mobiiltelefon jne) varustatud kasutajad digitaalsete mõõtmisandmetega tutvuda kõikjal maailmas. Praktikas saab eCap'i integreerida nii uutesse kui ka olemasolevatesse süsteemidesse (järelpaigaldamine).